Z kuşagı neden böyle ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,288
benim yaşımda fazla degil ama yani biyerde tik tok , kitap okuyormusun diyorum boş iş diyor ,hedefin ne diyorum bilmiyorum hiç düşünmedim felan diyorlar hiç çalışmadıkları halde öbür insanların hayallerini de karışıyorlar örnegin sen mi kazanıcaksın üni felan diyorlar hayalleri bile yok bi arkadaş var yakın baya 11'de başlıyomuş akşam 9'a kadar pubg mobilde fatih kasıyorlarmış birde bana anlatıyor tik tok ta pubg mobile edit felan yapıyorlar iki üç tane özlü söz diyorum ne diyor felan diyorlar daha özür dilemeyi bilmiyorlar sırf bu yüzden okulda,evde,dışarda herkesle ilişkilerim i kestim nerdeyse Dr'a gidiyorum diyorum sonra senmi okuyorsun felan diyorlar eskiden kitap okumak normal bir aktiviteymiş şimdi galiba kültürlü oluyoruz okuyunca din hakkında şüphelerim var diyorum hayatında kuran okumamış insan öyle deme çarpılırsın diyor,muhabbet açıldı cengizhan türkmü diye bir arkadaş uygur türkü felan dedi ben tabi susuyorum çünkü böyle insanlar sadece kendileri her şeyi biliyorlar,siyasi parti olayı açıldı daha ismet inönu hakkında konu açıldı yine aynı arkadaş erdogan dan önceki cumhurbaşkanı degilmi o diyor 8.sınıf olmasına ragmen atatürk'ü soruyorum seviyomusun diyorum evet herkesden çok diyor ilkelerini say diyorum mırın kırın yapıyor,genç osman hakkında story atmıştım yine geldi o arkadaş mal mal şeyler atma dedi,kadir mısıroglu'nu bana savunmaya çalışıyor velhasıl bu ülkeden hiç bir şey olmaz en iyisi kaçmak gitmek sonra geri dönmek düşünceleriniz nedir .

Sadece Z kuşağı değil bu ülke tamamen böyle. 60 yaşında Atatürk'e laf eden birine sor Cumhuriyet ne zaman ilan edildi diye. Bilmez. Çünkü bu ülkede insanlar inandıkları ve savundukları şeyin ne olduğunu bilmiyor. Çünkü eğitimsiz ve cahil bir ülkeyiz

benim yaşımda fazla degil ama yani biyerde tik tok , kitap okuyormusun diyorum boş iş diyor ,hedefin ne diyorum bilmiyorum hiç düşünmedim felan diyorlar hiç çalışmadıkları halde öbür insanların hayallerini de karışıyorlar örnegin sen mi kazanıcaksın üni felan diyorlar hayalleri bile yok bi arkadaş var yakın baya 11'de başlıyomuş akşam 9'a kadar PUBG mobilde fatih kasıyorlarmış birde bana anlatıyor tik tok ta PUBG mobile edit felan yapıyorlar iki üç tane özlü söz diyorum ne diyor felan diyorlar daha özür dilemeyi bilmiyorlar sırf bu yüzden okulda,evde,dışarda herkesle ilişkilerim i kestim nerdeyse Dr'a gidiyorum diyorum sonra senmi okuyorsun felan diyorlar eskiden kitap okumak normal bir aktiviteymiş şimdi galiba kültürlü oluyoruz okuyunca din hakkında şüphelerim var diyorum hayatında kuran okumamış insan öyle deme çarpılırsın diyor,muhabbet açıldı cengizhan türkmü diye bir arkadaş uygur türkü felan dedi ben tabi susuyorum çünkü böyle insanlar sadece kendileri her şeyi biliyorlar,siyasi parti olayı açıldı daha ismet inönu hakkında konu açıldı yine aynı arkadaş erdogan dan önceki cumhurbaşkanı degilmi o diyor 8.sınıf olmasına ragmen atatürk'ü soruyorum seviyomusun diyorum evet herkesden çok diyor ilkelerini say diyorum mırın kırın yapıyor,genç osman hakkında story atmıştım yine geldi o arkadaş mal mal şeyler atma dedi,kadir mısıroglu'nu bana savunmaya çalışıyor velhasıl bu ülkeden hiç bir şey olmaz en iyisi kaçmak gitmek sonra geri dönmek düşünceleriniz nedir .
kanka Bende Z kuşağıyım TİKTOK adını verdimiz uygulama ülkenin akıl sağlığı yerinde olmayan kesimi ortaya çıkardı z kuşağı olarak ben çalışıyorum hedefimde var

Sadece Z kuşağı değil bu ülke tamamen böyle. 60 yaşında Atatürk'e laf eden birine sor Cumhuriyet ne zaman ilan edildi diye. Bilmez. Çünkü bu ülkede insanlar inandıkları ve savundukları şeyin ne olduğunu bilmiyor. Çünkü eğitimsiz ve cahil bir ülkeyiz
her şeyi bildiklerini savunuyorlar cengizhan türkmü diyorum 1 saniye geçmeden evet türk diyor nerden geliyor bu bilgi ???

benim yaşımda fazla degil ama yani biyerde tik tok , kitap okuyormusun diyorum boş iş diyor ,hedefin ne diyorum bilmiyorum hiç düşünmedim felan diyorlar hiç çalışmadıkları halde öbür insanların hayallerini de karışıyorlar örnegin sen mi kazanıcaksın üni felan diyorlar hayalleri bile yok bi arkadaş var yakın baya 11'de başlıyomuş akşam 9'a kadar PUBG mobilde fatih kasıyorlarmış birde bana anlatıyor tik tok ta PUBG mobile edit felan yapıyorlar iki üç tane özlü söz diyorum ne diyor felan diyorlar daha özür dilemeyi bilmiyorlar sırf bu yüzden okulda,evde,dışarda herkesle ilişkilerim i kestim nerdeyse Dr'a gidiyorum diyorum sonra senmi okuyorsun felan diyorlar eskiden kitap okumak normal bir aktiviteymiş şimdi galiba kültürlü oluyoruz okuyunca din hakkında şüphelerim var diyorum hayatında kuran okumamış insan öyle deme çarpılırsın diyor,muhabbet açıldı cengizhan türkmü diye bir arkadaş uygur türkü felan dedi ben tabi susuyorum çünkü böyle insanlar sadece kendileri her şeyi biliyorlar,siyasi parti olayı açıldı daha ismet inönu hakkında konu açıldı yine aynı arkadaş erdogan dan önceki cumhurbaşkanı degilmi o diyor 8.sınıf olmasına ragmen atatürk'ü soruyorum seviyomusun diyorum evet herkesden çok diyor ilkelerini say diyorum mırın kırın yapıyor,genç osman hakkında story atmıştım yine geldi o arkadaş mal mal şeyler atma dedi,kadir mısıroglu'nu bana savunmaya çalışıyor velhasıl bu ülkeden hiç bir şey olmaz en iyisi kaçmak gitmek sonra geri dönmek düşünceleriniz nedir .
bence dedeler daha kabul edlebilirler

kanka Bende Z kuşağıyım TİKTOK adını verdimiz uygulama ülkenin akıl sağlığı yerinde olmayan kesimi ortaya çıkardı z kuşağı olarak ben çalışıyorum hedefimde var
yani knk bu ükeyi senin benim gibi insanlar kurtarıcak daha çok çalışmamız lazım

Dostum Öyle dememelisin onlar geleceğin öğretmeni Doktoru Polisi... Böylelerini alıp Hacışahir Zeytinyağlı Sabun Yapmak Lazım Ülkeye Faydadan
Çok Zararı Var

Maalesef ülkenin çoğunluğu böyle... sadece z kuşağı değil

Z kuşağı daha çok göze batıyor ama ülkede bahsettiğin gibi olan çok insan var. Sokakta bi adamı durdur, basitinden bir tarih sorusu sor. Durdurduğun adamlardan yarısı yanlış cevap verir.

Bu arada tiktok gayet iyi uygulama, yurtdışında instagram youtube gibi kullanılıyor. Bizimkiler tiktokerları babası sandığı için leş ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,450
Üyeler
199,365
Son üye
Msi62

Geri