ora konya mı ?Gençlerin çoğu zaten ak partili diye düşünüyorum
Hocam vasat yorumcuyada hak vermessin be foncu buBu kadına katılacağım aklıma gelmezdi, hak veriyorum bence doğru demiş.
Cümlemden kadını zaten sevmediğim, sadece bu yorumuna hak verdiğim belli oluyor gibi.Hocam vasat yorumcuyada hak vermessin be foncu bu
Hacı hiç detaylara girmeyeyim IQ sistemi bilimsel olarak neyi tanimlarsa tanimlasin önemli değil. Sağduyu bence daha önemlidir. Ayriyeten bu millet alim değilse bile ariftir...Bu dediğin kitle %10 bile değildir herhalde, yaşlı kesimin belli bir çoğunun iq seviyesinin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum.
Zeka testinden de bahsetmiştim yani ortalama bilgili okuyan birinden bahsettimeskiyle şimdiyi karşılatırmak aptallıktan başka bir şey değildir. o zamanlarda kızlar bırak erkeklerle gezmeyi , konuşsa bile dedikodu çıkarmış. zaten çoğu kişi görücü usülü evlendiği için 18 yaşa gayet ideal bakılıyor. bana kız bul ben de evlenirim de bunun düğünü var beyaz eşyası var gelinliği var... kısacası sana en iyi ihtimallle 7 basamaklı bir sayıya patlar. giderim o paraya dolu ülke gezer yeni diller öğrenmek için çabalarım. yapılan ortalamalara göre 10 sene daha yaşayacak adamın, daha 55 yıl yaşayacak adamın geleceğini belirlemesi ne kadar doğru olur ? he bi de ülkesinde bile yaşamayan amip kılıklı insanları katmıyorum bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
o sırada 1.5m sıralamayla abuziddin üniversitesi mezunu olan cabbar
Bundan sonrasını okumadım gerek yok Bu yaşlı milletinden bi cacıkta olmazHacı hiç detaylara girmeyeyim IQ sistemi bilimsel olarak neyi tanimlarsa tanimlasin önemli değil.
bencede her ay IQ seviyesini ölçülmeli satranç oynatılıp maymun gibi zeka seviyelerine bakılmalıAkıl yaşla olmuyor maalesef. 18 in ideal olduğunu düşünüyorum bu kişi üniversiteye gidip kendi kararlarını alıp yaşıyor. 21 fazla abartılı zaten belediye seçimleri için kimsenin şehir değiştireceğini sanmam. Bence yapılan zeka testi sonucunda ve üniversite mezunu insanlar oy kullanabilmeli diye düşünüyorum.
ben de ekleyeyim "ZAMLARI KILIÇDAROĞLU YAPIYOR"(az sonra özgür özen dicekler)Telefonunu çıkar diyen dayılar,
Ne desek muhalefet olanlar,
Otobüste 1 durak sonra inecek dede/nine kalkta ben oturam BU GENÇLER NE BÖYLE YAUV diyen dedeler/nineler oy kullansın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam vasat yorumcuyada hak vermessin be foncu bu