James Gg
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,360
- İsim
- James Gg
- İlgilendiği Kategoriler
- Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Öncelikle merhaba bu yazın sistemimi sattıktan sonra kuzenime gittim ve şansa kasasını saklıyordu paraya ihtiyacı olduğu için aldım bu fiyata sağlam 600 w Psu'lu kasa alamayacağımı biliyorum (300 liraya aldım) Sizce Uyguna mı almışım ?
2.sorum yazın büyük ihtimalle bu kasayı toplayıp satıcam veya kullanıcam vs. Eklediğim fotoya bakarsanız PSU'nun güç kablosu oluyor sanırım kesilmiş (detay fotoda var)
Ucuna silikon sıkılmış ve bantanmış şu bulanık çıkan yer yaklaşık 10 kablo.
sata yazan sökettede 4 kablo slikonlanmış.
Bu İşlem Sorun çıkartırmı Bana Yanlış Bilmiyorsam Bu Ekran kartının Güç Piniyle Falan Alakalıydı 1050 ti ile kullandı kuzenim.
Kafama Takıldı Çıkartıp Bakayım Dedim bı dersler yoğun değilken beni aydınlatırsanız sevinirim.
@Furkan² Nedir hocam bilgin varmı
@Ckribrahim
2.sorum yazın büyük ihtimalle bu kasayı toplayıp satıcam veya kullanıcam vs. Eklediğim fotoya bakarsanız PSU'nun güç kablosu oluyor sanırım kesilmiş (detay fotoda var)
Ucuna silikon sıkılmış ve bantanmış şu bulanık çıkan yer yaklaşık 10 kablo.
sata yazan sökettede 4 kablo slikonlanmış.
Bu İşlem Sorun çıkartırmı Bana Yanlış Bilmiyorsam Bu Ekran kartının Güç Piniyle Falan Alakalıydı 1050 ti ile kullandı kuzenim.
Kafama Takıldı Çıkartıp Bakayım Dedim bı dersler yoğun değilken beni aydınlatırsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Furkan² Nedir hocam bilgin varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ckribrahim
Son düzenleme: