Hanaz
80+ Gold
Repo ile partyclupa sardık şuanBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
Repo ile partyclupa sardık şuanBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
Mordhau, sea of thieves , r6 , mc , stardew ve csBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
Nordland diye oyun buldum çok zevkli görünüyoröyle bir şey baktım RimWorld düşünüyorum
güzel görünüyor RimWorld gibi askerler falan var teşekkürlerrNordland diye oyun buldum çok zevkli görünüyor
hocam aslında değil mekaniklere alıştıktan sonraelden ring denedimde 40 saat çok zor
Rocket leagueBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
sezon 1 bitti biraz ara veriyim dedimHikayeliyi bir oyun alıyorsun tek oturuşta bitirip bir tane daha alıyorsun, twd al oyna bence.
Ets 2 ama arkadaşla,tek sıkılıyorum bi zaman sonra.Bayramdada half life oynayıp bitirdimBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
Ben rdr2 tlou gibi oyunlar oynadım hiçbiri twd hissi vermedi ilk defa o oyunda gözlerim doldu normalde odun gibi bir adamım, belkide oynadığım ilk hikayeli oyun olduğu için ve başından kalkmadan aralıksız oynadığım için bu kadar bağ kurmuş olabilirim.sezon 1 bitti biraz ara veriyim dedim