Neler Yeni

Zamanda Yolculuk!!!Sohbet -Muhabbet

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz

Alfha13

80+ Silver
Aslında biz o bahsettiğin solucan deliğine girersek ortadan kayboluruz.Zaman bizim için farklı akar.Diğer insanlar için farklı.Diğer insanlar için 10 yıl bizim için solucan deliğinde 10 dk dır belki.Unutmamak gereken şey o 10 yıl süreçinde ortadan kaybolduğundur.
One piece izleyenler varsa 20 yıl ilersini ışınlanıyorlar,ışınlananlar saniyelik yasıyor bu olayı lakin birde 20 yıl yaşayanlara sorun.Işınlananların öldüğünü düşünüyorlar.
Hangi kanundu hatırlamıyorum ama mekanda hızlanırsak zamanda yavaşlarız diyordu. O kadar yavaşlarsın ki 1 saniye bir saatte geçer.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Olma ihtimali fiziğe göre imkansız değil.Fiziğe göre solucan delikleri mümkün.
Ama gözle görülebilir bir solucan deliği falan görmedik.Fiziğe göre bunun mümkün olduğu söyleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi kanundu hatırlamıyorum ama mekanda hızlanırsak zamanda yavaşlarız diyordu. O kadar yavaşlarsın ki 1 saniye bir saatte geçer.
Işık hızı ile 10 yıl dünyanın etrafını turladığında sanırım dünya da 100 yıl geçmiş oluyordu.

Alfha13

80+ Silver
Işık hızı ile 10 yıl dünyanın etrafını turladığında sanırım dünya da 100 yıl geçmiş oluyordu.
Teori de böyleydi; hızlan, zamanda yavaşla. 1 yıl 20 yılda geçsin, sen 1 yıl yaşlan diğerleri 20 yıl.

Alibey61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alibey Yazıcı
Solucan deliği vb yöntemlerle geleceğe gidebilmek mümkün diyebiliriz başarılabilirse.Lakin geçmişe gitmek çoklu evren anlamına gelmekte.
Geleceğe gidince ortadan kaybolup bir anda yıllar sonra ortaya çıkabilirsin.Geçmişe gitmek çok dahad karmaşık ve zor.İmkansız gibi düşününce ki geleceğe gitmekte imkansız sayılır.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
bro şu videoyu izlemeni öneriririm bu konuları araştırıyorsan belkide izlemişsindir.
Geçmişteki herhangi ufak bir şeyi bile değiştirsek geleceği büyük bir anlamda da etkilemiş ve değiştirmiş oluruz.Videoda bunun bir örneği var , mutlaka izlemelisin.
Zamanda yolculuk gerçek mi? (İNANILMAZ ZAMAN YOLCUĞU TEORİSİ)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Halla halla bunu bir arastirayim ben neredeyse tüm teorilere çelişiyor biliyordum bir şeyler eksik ya da farklı farklı anlatiyoruz
Ben de ters diye biliyordum, yeni bir gelişme mi oldu?
Okuduğum Evren ile ilgili kitapta mümkün olduğu yazıyor.

Araştırıyorum şimdi ben de belki yanlış biliyoruzdur

Öyle kesin konustu ki
Kitabın adı Evren 101

Alibey61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alibey Yazıcı
Geçmişe gitmek bizi ve diğer insanları değerli ve özel kılar.Çünkü aynı evrende devam ediyoruz .FakatGeçmişe gitmek ise bizim bir önemimizin olmadığını bizden sonsuz tane olduğu anlamına gelir.
Sizce de öyle değil mi ?

Alfha13

80+ Silver
Araştırıyorum şimdi ben de belki yanlış biliyoruzdur

Öyle kesin konustu ki
Einstein'ın genel görelilik kanunlarının açıkladığı yazıyor, kesin kanıtlanmış denir mi bilmem ama olması olmamasından daha yüksek olasılıklı belli ki.

Alibey61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alibey Yazıcı
Geçmişe gitmek bizi ve diğer insanları değerli ve özel kılar.Çünkü aynı evrende devam ediyoruz .FakatGeçmişe gitmek ise bizim bir önemimizin olmadığını bizden sonsuz tane olduğu anlamına gelir.
Sizce de öyle değil mi ?
Başı geleceğe olacaktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,083
Üyeler
167,603
Son üye
showbarman
Top Bottom