Başlıkta da anlattığım gibi paparadan bu siteye para atmıştım fakat herhangi bir çekim vs. olmadi yeni olaylardan sonra bir sey olmaz degil mi? bileniniz varsa lütfen yardım edin.
2024 ekimden beridir toplamda 2000 atmisim hiç çekim olmamış sorun olur muDevasa işlemlerin olmadıysa sıkıntı olmaz.
2024 ekimden beridir toplamda 2000 atmisim hiç çekim olmamış sorun olur mu
tek seferde max 200 yatırmışım dediğim gibi hiç çekim yok biraz streslendim de cevabınız için teşekkür ederim.Yok be. 2000Tl'ye kadar işlem yapılan adamları toplasalar, ülkenin %40'ını almaları lazım.
yarin safak baskini (!) saka bir yana dedigin rakamin 10 kati islem yapmisimdir sorun olacagini dusunmuyorum.Başlıkta da anlattığım gibi paparadan bu siteye para atmıştım fakat herhangi bir çekim vs. olmadi yeni olaylardan sonra bir sey olmaz degil mi? bileniniz varsa lütfen yardım edin.
Rahat Ol Topram Hiç Bişey Olmaz Delikanlı Dediğin Kimseden KorkmazBaşlıkta da anlattığım gibi paparadan bu siteye para atmıştım fakat herhangi bir çekim vs. olmadi yeni olaylardan sonra bir sey olmaz degil mi? bileniniz varsa lütfen yardım edin.