Eric Cartman
80+ Bronze
hepsinin zamına koyun demiş rahmetli levent kırca
Bence bu fiyata bedava. İlk çıktığında optimizasyon sorunları vardı ama şu an oyun akıyor. Geri kalanı zevk meselesi en kötü 2 saat oynar iade edersin.2042 alınır mı?ki ne online oynamıyorum ama çok güzel duruyor
okOynanışı berbat ben bf4 den devam
Gamepass bitiyor amaXbox gamepass alın bütün hepsini oynayın
ben karşılaşmadım varsada artık ne diyim helal olsunGüzel fiyat Hile durumu nedir bilgisi olan ?
Yenile nolcak sadece battfield yok sonuçta zaten bir oyunu 1 ay oynarsın herhalde en fazla öyle bi oyunGamepass bitiyor ama
ilk çıktığından beri aralıklarla oynuyorum 1 ay neYenile nolcak sadece battfield yok sonuçta zaten bir oyunu 1 ay oynarsın herhalde en fazla öyle bi oyun
Bitmiyor mu bu oyunilk çıktığından beri aralıklarla oynuyorum 1 ay ne
Epic üzerinden oynuyorum acayip drop yiyorum harita çok geç yükleniyor ayrıca. Sırf bu yüzden işlemci alasim var ama harita neden geç yükleniyor çözemedim M2 ssd var ayrıca.26 EKİMDE İNDİRİM BİTİYORBattlefield™ 2042 on Steam
Battlefield™ 2042 is a first-person shooter that marks the return to the iconic all-out warfare of the franchise.store.steampowered.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatlar bedava bence, indirim bittiğinde zam geleceğini düşünüyorum COD daki gibi