Neler Yeni

Zararsız şampuan önerisi?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar hangi şampuanı alsak, hangi şampuanı araştırsak içinde bir kimyasal çıkıyor, zararlı deniliyor. Yokmu saç dökmeyen, zararsız bir şampuan?

En son head&shoulders kullanıyordum internetten baktım içinde dimethicone diye saç gözeneklerini kapatan plastik bir madde varmış. Öncesinde Clear saçımı mahvetti zaten. Varsa bilginiz yardımcı olursanız sevinirim.
Ketoral eczanede var.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dostlar hangi şampuanı alsak, hangi şampuanı araştırsak içinde bir kimyasal çıkıyor, zararlı deniliyor. Yokmu saç dökmeyen, zararsız bir şampuan?

En son head&shoulders kullanıyordum internetten baktım içinde dimethicone diye saç gözeneklerini kapatan plastik bir madde varmış. Öncesinde Clear saçımı mahvetti zaten. Varsa bilginiz yardımcı olursanız sevinirim.
Haldır şaldır da ne var ki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ketoral eczanede var.

xenpiee

80+
Ketoral eczanede var.
Araştıracağım hocam teşekkürler.
Haldır şaldır da ne var ki hocam
İçinde dimethicone diye saç gözeneklerini kapatan plastik bir madde varmış. Dava açıldı amerikada.

İsterse saçı yoketsin, bundan başkasını sürmem saçıma.
Vallahi dediğim gibi hocam banada Cleardan sonra acayip iyi geldi saç dökülmem azaldı ancak devamlı saç derimde bir sızı var. Uzun kullanımda mahvedebilir saçı...

Zeytinyağlı kalıp sabun, kükürtlü sabun. Ben şampuan kullanmıyorum. Saçtaki Yağları acayip yok ediyor. Ayrıca yüzümüde sabunluyorum. Önce sıcak su sonra soğuk suyla duruluyorum kafamı mis gibi canlılık veriyor.
Aynen sabuna geçeceğiz gibi duruyor ama sabun kullanınca da saçım birbirine giriyor, plastik gibi hissediyorum saçımı sanki tüm yağı alıyor gibi...

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dalin en iyisi yemin ediyorum koklayınca biraz kokusu var ama saçların daha güzel kokuyor nedense

Top Bottom