Neler Yeni

Zararsız şampuan önerisi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostlar hangi şampuanı alsak, hangi şampuanı araştırsak içinde bir kimyasal çıkıyor, zararlı deniliyor. Yokmu saç dökmeyen, zararsız bir şampuan?

En son head&shoulders kullanıyordum internetten baktım içinde dimethicone diye saç gözeneklerini kapatan plastik bir madde varmış. Öncesinde Clear saçımı mahvetti zaten. Varsa bilginiz yardımcı olursanız sevinirim.
Kimyasal istemiyorsanız sabun kullanabilirsiniz. Doğal şampuanlar da var ama birçoğu faso fiso.

xenpiee

80+
Kimyasal istemiyorsanız sabun kullanabilirsiniz. Doğal şampuanlar da var ama birçoğu faso fiso.
Demin araştırdım, saç derisini mahvediyormuş çoğu tüm yağı alıyormuş, kepek yapanda çokmuş. Arkadaş bir tane düzgün ürün yokmu şu ülkede herşeyde bir var!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bioblas kullan o zaman 🙂. Sarımsaklı.
Bakmak lazım, olabilir. Head&shoulders men ultra öneriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oguzhan İpteş
Kalıp sabun en iyisi zannımca. Şu zamana kadar kullandığım şampuanlardan yarar görmedim. İllede şampuan diyorsan restorex'i beğendim.

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Dostlar hangi şampuanı alsak, hangi şampuanı araştırsak içinde bir kimyasal çıkıyor, zararlı deniliyor. Yokmu saç dökmeyen, zararsız bir şampuan?

En son head&shoulders kullanıyordum internetten baktım içinde dimethicone diye saç gözeneklerini kapatan plastik bir madde varmış. Öncesinde Clear saçımı mahvetti zaten. Varsa bilginiz yardımcı olursanız sevinirim.
clear kömürlü yeni çıktı ama ağır şampuan biraz

xenpiee

80+
clear kömürlü yeni çıktı ama ağır şampuan biraz
Clear son çarem olsa yine almam birdaha mahvetti saçımı!

Head&Shoulders Men Ultra kullanan varsa fikirlerini, şikayetlerini paylaşabilir mi?

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Clear son çarem olsa yine almam birdaha mahvetti saçımı!

Head&Shoulders Men Ultra kullanan varsa fikirlerini, şikayetlerini paylaşabilir mi?
kanka ben yıkadıktan 30 dk sonra saçımda sayısız kepek çıktı nedenini bilmiyom

xenpiee

80+
kanka ben yıkadıktan 30 dk sonra saçımda sayısız kepek çıktı nedenini bilmiyom
Ben şu ana kadar giç kepek sorunu yaşamadım saç tipiyle alakalı bir durum sanırım, corona başından beri uzatıyorum dediğim gibi uzadıktan sonra dökülme sorunu başladı, yada ben uzadığı için daha çok farkediyorum boşuna kaygı yapıyorum.

Ama kesinlikle Clear benim saçımı mahvediyor.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

İyi araştırma yaparsanız bitkisel şampuanlar var hatta bizde kullanıyoruz ama ismini unuttum. İçeriğinde sarımsak bile var ama kokusu çok güzel. (sarımsak kokusu yok tabi :) ) hangisi daha iyidir araştırmak lazım bazıları kötü çıkıyor.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Yanıyor ama zevk alıyorum, burnuma kaçmışlığı da var :D

Gratis'de satılıyordu, Sarımsaklı Şampuan.
Nereden aldı bilmiyorum ama Gratis’ten almadığımız kesin.

Top Bottom