Neler Yeni

Zayıf biri için kardiyo ne kadar sağlıklı?

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Selam dostlar 1.79 boyum 61de kilom var antrenman sonunda 5 10 dakika kardiyo yap diyorlar şu ana kadar hiç yapmadım ve kilo almaya çalışıyorum sizce yapmalı mıyım?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Selam dostlar 1.79 boyum 61de kilom var antrenman sonunda 5 10 dakika kardiyo yap diyorlar şu ana kadar hiç yapmadım ve kilo almaya çalışıyorum sizce yapmalı mıyım?
Kardiyo sadece kilo vermek için yapılmaz. Vücudu ısındırmak için de yapılabilir. Ayrıca kardiyo yapmak kalp sağlığına da iyi gelir zaten kardiyo kalp demektir.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
kardiyo sadece yağ yaktıran ayrıca kondisyon/dayanıklılık arttırır , eklemleriniz güçlenir antrenmandan sonra yapmakta fayda var bence. Yapılan ağırlık antrenmanı da yağ yaktırır beslenmenize dikkat ederseniz aldığınız makrolara vesaire... zaten kilo alımı yaparsınız kas kütlesi olarak.

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardiyo sadece kilo vermek için yapılmaz. Vücudu ısındırmak için de yapılabilir. Ayrıca kardiyo yapmak kalp sağlığına da iyi gelir zaten kardiyo kalp demektir.
Yani yapmamda sakınca yok anladığım kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardiyo sadece yağ yaktıran ayrıca kondisyon/dayanıklılık arttırır , eklemleriniz güçlenir antrenmandan sonra yapmakta fayda var bence. Yapılan ağırlık antrenmanı da yağ yaktırır beslenmenize dikkat ederseniz aldığınız makrolara vesaire... zaten kilo alımı yaparsınız kas kütlesi olarak.
Teşekkürler yorumlarınız için

Kaç dakika önerirsiniz bölgesel çalışıyorum.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Yani yapmamda sakınca yok anladığım kadarıyla.

Teşekkürler yorumlarınız için

Kaç dakika önerirsiniz bölgesel çalışıyorum.
fazla abartmaya gerek yok zayıf iseniz 10-15 dakika koşu bandı veya bisiklet işinizi görür. Bir gün yürüyüş yapın diğer gün bisiklet kullanın tercih sizin

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fazla abartmaya gerek yok zayıf iseniz 10-15 dakika koşu bandı veya bisiklet işinizi görür. Bir gün yürüyüş yapın diğer gün bisiklet kullanın tercih sizin
Peki teşekkürler tekrardan iyi günler dilerim.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kardiyo hem karın kasını çıkartır hem kalbinin iyi çalışmasına vesile olur.

Hafta da en fazla 3-4 gün Liss kardiyo yap yoksa kas gelişimin için olumsuz olur.
Bol şans

Bergee

80+ Silver
Doğru diyorlar en fazla 10 dakika olacak şekilde kardiyo yapabilirsiniz hocam :) Kardiyo genelde spor öncesi ısınmak için de yapılır bu sebepten kardiyo vermişlerdir.

Top Bottom