ZD o+ excellence alınır mı?

xoguzx

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
5000
Wraith üzerinden bu oyun kolunu satın almayı düşünüyorum. Ancak ürünün taşıma çantasıyla birlikte gelip gelmediğini öğrenmek istiyorum. Wraith’e yazdım fakat kutu içeriğini net olarak bilmediklerini, bazı özel serilerde çanta bulunduğunu söylediler.

Bu modelin kutu içeriğinde taşıma çantası var mı? YouTube’da yaptığım kutu açılımlarında da çantasız bir versiyonuna rastlamadım.

Bilgi verebilir misiniz? veya başka bir öneriniz varmı?

ZD O+ Excellence’ın yalnızca Core modelinde kutu içeriğinden gamepadin kendisi, gamepad kablosu ve arka metal ayaklar var. Diğer bütün ZD O+ Excellence versiyonlarında ise kutu içeriği, yazımda gösterdiğim gibidir. Aşağıya yazımı bırakıyorum, oradan da görebilirsin. Eğer özelleştirmeyi seven biriysen tercih edilebilecek bir gamepad, ancak rekabetçi oyunlar oynayacaksan GameSir G7 Pro veya Flydigi Vader 5 Pro’yu tercih edebilirsin.

ZD O+ Excellence’ın yalnızca Core modelinde kutu içeriğinden gamepadin kendisi, gamepad kablosu ve arka metal ayaklar var. Diğer bütün ZD O+ Excellence versiyonlarında ise kutu içeriği, yazımda gösterdiğim gibidir. Aşağıya yazımı bırakıyorum, oradan da görebilirsin. Eğer özelleştirmeyi seven biriysen tercih edilebilecek bir gamepad, ancak rekabetçi oyunlar oynayacaksan GameSir G7 Pro veya Flydigi Vader 5 Pro’yu tercih edebilirsin.
O+ excellence çok hoşuma gitti şuan rekabetçi oynamıyorum gamepad ile ama denemekte istiyorum kablolu bir şekilde oynamak çok kötü olur mu kablosuza da alışmış birisiyim. Kutu içeriğiyle alakalı düzgün bir açıklama olmadığı için endişelenmiştim sadece yazınızdan esinlenerek bu modeli keşfettim. Gamesir g7 pro ve Flydigi Vader 5 Pronun ne artısı var gecikme dışında hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,669
Üyeler
189,684
Son üye
NishEsta
Geri