Neler Yeni

Çözüldü✓ Zedelenmiş kablo sıkıntı çıkarırmı?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
Resimdeki kablo kasanın paneline ait power Jak vesayre ekran kartının fanının çarpması sonucunda bu şekilde zedelendi kabloyu değiştirmek istedik fakat komple kasayı değiştirmem gerekiyormuş veya yeni panel almak gerekiyor kapsama uygun panel bulamadım sorun çıkarırmı?

Ekler

• IMG-20241202-WA0005.jpg
    IMG-20241202-WA0005.jpg
    139.2 KB · Hit: 52
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Yiğit
Instagram
fatih_y2004
Steam
Fatihlarun
YouTube
Fatihlarun
Resimdeki kablo kasanın paneline ait power Jak vesayre ekran kartının fanının çarpması sonucunda bu şekilde zedelendi kabloyu değiştirmek istedik fakat komple kasayı değiştirmem gerekiyormuş veya yeni panel almak gerekiyor kapsama uygun panel bulamadım sorun çıkarırmı?
Kısadevre sebebi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısadevre sebebi
İçi vesayre gözükmüyorki? Son 2 gündür böyle kullanıyorum ve jak girişine gidiyor oda çalışıyor. İleride sıkıntı çıkarırmı onu merak ediyorum

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Mert ash
sorun çıkarmaz hocam kasayı komple değiştirmene de gerek yok bilen biri paneli söküp kabloyu rahatlıkla değiştirebilir

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
sorun çıkarmaz hocam kasayı komple değiştirmene de gerek yok bilen biri paneli söküp kabloyu rahatlıkla değiştirebilir
Herhangi bir bilgisayarci veya elektrikçi yapabilirmi 2 gündür bu şekilde kullanmaktayım ileride sorun çıkarma şansı varmı ona göre es geçeyim kafa agritmaya gerek yok.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Mert ash
Herhangi bir bilgisayarci veya elektrikçi yapabilirmi 2 gündür bu şekilde kullanmaktayım ileride sorun çıkarma şansı varmı ona göre es geçeyim kafa agritmaya gerek yok.
sorun yapmaz kanka 1 yıl falan yedek bilgisayarımda power tuşu bile yoktu anakarttan tornavidayla açıyorduk o kabloda bir kesik falan yok dışındı koruma aşınmış biraz sorun olmaz

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
sorun yapmaz kanka 1 yıl falan yedek bilgisayarımda power tuşu bile yoktu anakarttan tornavidayla açıyorduk o kabloda bir kesik falan yok dışındı koruma aşınmış biraz sorun olmaz
Tamamdır hocam sağolun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Barış Seyhan
Resimden gördüğüm kadarıyla tek kabloda soyulma var. Elektrik bandı ile bantlayabilirsiniz. Bantlamasanız da sorun olacağını sanmıyorum. Size komple kasayı dağiştirmeniz gerekiyor diyen üstün zekalı kim acaba?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
Resimden gördüğüm kadarıyla tek kabloda soyulma var. Elektrik bandı ile bantlayabilirsiniz. Bantlamasanız da sorun olacağını sanmıyorum. Size komple kasayı dağiştirmeniz gerekiyor diyen üstün zekalı kim acaba?
Yeşil forum denen biyer 😃

Top Bottom