am4 ile karıştırmış herhalde.zen 2 anakarta takılmış r5 5500 ile zen 3 anakarta takılmış r5 5500 arasında performans farkı olur mu? olursa kaç fps fark eder?
Epeyden bakmadeteklediği işlemci mimarisinde zen 2 ye kadar gösterilmiş ondan dolayı sordum
şimdi bazı zen 2 destekli ankartlara kendi sitelerinden baktım bazıları ryzen 5000 serisi zen 3 olduğu için hiç desteklemiyor bazıları da b450m k 2 gibi zen 2 mimarili olduğu halde güncellemeyle zen 3 mimarili ryzen 5000 serisine destek getirmişEpeyden bakma
Şimdiki b450 lerde de zamanında zen2 yoktu dostum güncellemeyle geldi. Kendiliğinden zen3 olanlarda fabrikadan çıkmadan güncellenen anakartlar yani o güncellemeyi her türlü alıyorsun zaten. Ki fark gibi bir durum söz konusu olamaz.şimdi bazı zen 2 destekli ankartlara kendi sitelerinden baktım bazıları ryzen 5000 serisi zen 3 olduğu için hiç desteklemiyor bazıları da b450m k 2 gibi zen 2 mimarili olduğu halde güncellemeyle zen 3 mimarili ryzen 5000 serisine destek getirmiş
şimdi sorum şu orijinal kendiliğinden zen 3 mimarili anakartla zen 2 olup yazılım güncellemesiyle zen 3 desteği gelen anakart arasında performans farkı olur mu
donanımsal bir şey değil yani anladım teşekkürlerŞimdiki b450 lerde de zamanında zen2 yoktu dostum güncellemeyle geldi. Kendiliğinden zen3 olanlarda fabrikadan çıkmadan güncellenen anakartlar yani o güncellemeyi her türlü alıyorsun zaten. Ki fark gibi bir durum söz konusu olamaz.