Neler Yeni

Zenith sistem bu şekilde alınır mı?

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Darakcı
Bütçe
52000
Merhaba arkadaşlar donanım arşivinin incelediği zenith sistem bu şekilde alınır mı? Maks bütçem 52bin olduğu için ssd ve ramleri tam yükseltemedim. Fikirleriniz neler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımcı olacak yok mu ya upp

Ekler

• IMG_0842.jpeg
    IMG_0842.jpeg
    431.7 KB · Hit: 22
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Tuğrul
Merhaba arkadaşlar donanım arşivinin incelediği zenith sistem bu şekilde alınır mı? Maks bütçem 52bin olduğu için ssd ve ramleri tam yükseltemedim. Fikirleriniz neler?

Yardımcı olacak yok mu ya upp
Alınabilir ancak 4070ti superli bir sistemde anakartı biraz daha kaliteli seçip 9700x alınabilir diye düşünüyorum.

• Beğen

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Tuğrul
Aynen ventonun mesh kasa fsp psu var 750w yeter değil mi hocam birde ekran kartı hakkında çok bilgi bulamadım kötü mü acaba?
3 fanlı ekran kartı sıcaklık yönünden sorun olacağını düşünmüyorum. Bende 7900 gre var 300w çekiyor 750w psum var senin 4k ultrada 280w anca çeker sorun teşkil etmez sadece ya tek modül 600w pcie girişi yada 2 adet 300w pcie girişli olması lazım psu nun onu araştır.
Hocam bütçemi çok çok aşıyor o zaman 8k sadece işlemci için ekstra para vermem gerekiyor :/
Bütçe meselesi zaten her şey ama en az 2k da kullanacaksan faydası olur bu şekilde ona göre monitör bak derim.

Birde ramleri belirtmemiş Expo uyumlu degilse sıkıntı çıkarmasın onu da kontrol et

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Darakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 fanlı ekran kartı sıcaklık yönünden sorun olacağını düşünmüyorum. Bende 7900 gre var 300w çekiyor 750w psum var senin 4k ultrada 280w anca çeker sorun teşkil etmez sadece ya tek modül 600w pcie girişi yada 2 adet 300w pcie girişli olması lazım psu nun onu araştır.

Bütçe meselesi zaten her şey ama en az 2k da kullanacaksan faydası olur bu şekilde ona göre monitör bak derim.

Birde ramleri belirtmemiş Expo uyumlu degilse sıkıntı çıkarmasın onu da kontrol et

Sağol hocam yardımın için teşekkür ederim dediklerinin hepsini kontrol edeceğim.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Tuğrul
Forumlarda 9700x'i çok görüyorum bu işlemci ne kadar iyi acaba 7800x3d'e kıyasla ya da 7500f'den ne kadar ileride ?
9700x şuanki kurda fp olarak seçiliyor. 7800x3d fiyatları çok uçtuğu için iyi bir tercih. Hem 65w tdp si olması işlemcinin ısınmamasını sağlıyor hemde 7700x ve 7800x3d arasında bir performans veriyor.

• Muhteşem

FareV

80+ Bronze
hocam ben bu ekran kartına bu işlemciyi takmazdım ekran kartına yazık etme bütçeni biraz arttır ve daha kaliteli işlemci almanı tavsiye ediyorum en mantıklısı bu olacaktır.

• Beğen

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Ümit
Aynen ventonun mesh kasa fsp psu var 750w yeter değil mi hocam birde ekran kartı hakkında çok bilgi bulamadım kötü mü acaba?
hocam model aynı olduğu sürece 24 k olan 4070 s de aynı 36k fiyatı olan 4070 s de aynı. o 3 fanlı dedikleri kartlarla 2 fanlı en kötü dedikleri kart arası 3-5 dereceler var. bu forumda 3 derece daha sıcak calısıyor diye kartı taşlayanlar görüyorum bu kadar takıntıya gerek yok. eğer alıp 5 sene kullanacaksanız sorun yok, sistemi sürekli değişen biriyseniz msi asus gibi markalar daha iyidir. 2. elde alıcı dereceye performansa bakmaz direkt markaya bakar, umarım yardımcı olmuşumdur.
yani sözün özü kimse bu forumdakiler gibi bu tip sinek ısırığı kadar etkisi olan şeylerle ilgilenmiyor, bu sistemde gayet güzel alırsan uzun süre hayrını görürsün.

Top Bottom