ZenithPro Klavye İyizco+ParolaPara ile satın alınır mı?

Reaksiyon skoru
74
ZenithPro Klavye İyizco+ParolaPara ile satın alınır mı?

iyizco ödeme var cashback alınır mı?.

başka önerilerede açığım.

kampanya markaları listesinde varsa alırsın

akko mchose wraith vs varken rampage den emin misin hocam

akko mchose wraith vs varken rampage den emin misin hocam
Fiyat olarak ucuz geldi klavyelerden anlamıyorum. Bu fiyat bandında bu seviyede klavvye varsa onerirsen alirim

Fiyat olarak ucuz geldi klavyelerden anlamıyorum. Bu fiyat bandında bu seviyede klavvye varsa onerirsen alirim
bu rt 8k falan gereksiz bence max 2-3ms etki ediyor hissedilmesi imkansız bir fark için yazım hissiyatı olmayan kulak tırmalayan sesli bir klavye almak bana mantıksız geliyor

bu rt 8k falan gereksiz bence max 2-3ms etki ediyor hissedilmesi imkansız bir fark için yazım hissiyatı olmayan kulak tırmalayan sesli bir klavye almak bana mantıksız geliyor
Sesi bence iyi yazım hissiyatı icin alıyorum yoksa o kadar para vermem

Sesi bence iyi yazım hissiyatı icin alıyorum yoksa o kadar para vermem
yazım hissiyatı için alıyorsanız mekanik bakmanız daha mantıklı olur akko piano pro switchleri çok övüyorlardı bende kendi klavyeme 18 farklı switch takmıştım her basışta farklı bir dokuya dokunuyormuş gibi içi hoş eden bir hissi var farklı seslerle sanki müzik yapıyormuşum gibi kulağım bayram ediyor

yazım hissiyatı için alıyorsanız mekanik bakmanız daha mantıklı olur akko piano pro switchleri çok övüyorlardı bende kendi klavyeme 18 farklı switch takmıştım her basışta farklı bir dokuya dokunuyormuş gibi içi hoş eden bir hissi var farklı seslerle sanki müzik yapıyormuşum gibi kulağım bayram ediyor
yazılım öğreniyorum ve oyun oynuyorum rekabetci hikayeli hangi klavyeyi önerirsin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renk fark etmez boyut min %75

.
yazdıklarımdan hangisi hakkında bilgi almak isterseniz yazabilirsiniz hiçbiri üzmez

yazdıklarımdan hangisi hakkında bilgi almak isterseniz yazabilirsiniz hiçbiri üzmez
akko daha güzel duruyor gibi

Geri