ziraat bankası kartımdan izinsiz olarak para çekilmiş

gokhan08

80+
Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar hepinize selamlar ziraat bankası hesabımdan bir şekilde para çekilmiş facebook fln yazıyo bişey anlamadım başına gelen varsa fikir verebilirmi teşekkürler dekontu ekliyorum

Ekler

• IMG-2069.jpg
    IMG-2069.jpg
    195.2 KB · Hit: 679
arkadaşlar hepinize selamlar ziraat bankası hesabımdan bir şekilde para çekilmiş facebook fln yazıyo bişey anlamadım başına gelen varsa fikir verebilirmi teşekkürler dekontu ekliyorum
hocam bende anlamadım ne olduğunu fakat facebook ile alakalı bir ödemeniz yada üyeliğiniz yoksa acilen kartınızı kapattırıp şikayette bulunun.

yurtdışı alışveriş yazıyor o nedir
Ayrıca Tam olarak Facebook yazmıyor.

Eğer otomatik ödemeniz vs. yoksa ve bu para cidden haberiniz olmadan çekildiyse, Ziraat bankasını arayın ya da mail atın. Hem bu parayı geri alabilirsiniz hem de bu paranın tam olarak kime transfer edildiğini size açıklarlar hocam.

hocam bende anlamadım ne olduğunu fakat facebook ile alakalı bir ödemeniz yada üyeliğiniz yoksa acilen kartınızı kapattırıp şikayette bulunun.
hiçbiri yok sadece kartım yurtdışı işlemlere açıktı ondan dolayı oldu sanırım yurtdışı işlemleri kapattırdım bankaya da gidicem bakalım ne dicekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer otomatik ödemeniz vs. yoksa ve bu para cidden haberiniz olmadan çekildiyse, Ziraat bankasını arayın ya da mail atın. Hem bu parayı geri alabilirsiniz hem de bu paranın tam olarak kime transfer edildiğini size açıklarlar hocam.
yarın bizzat bankaya gidip sorucam gelişmeleri de buraya aktarıcam

Hiç Facebook a reklam verdinizmi?

4. Maddesinde :
Ekstrenizde, Reklam Yöneticisi'nde tespit ettiğiniz referans numarasını bulun. Referans numarası FACEBK* veya FACEBOOK INC.* şeklinde başlar ve 10 karakterle devam eder.

Hızlı olun hocam aynısını annem yaşadı yavaş yavaş azar azar çekiyorlar parayı

en hızlı şekilde müşteri hizmetlerini arayın ve kullanıma kapatın... gerisini sonra yaparsınız yoksa olan bütün limiti sıfırlarlar.

4. Maddesinde :
Ekstrenizde, Reklam Yöneticisi'nde tespit ettiğiniz referans numarasını bulun. Referans numarası FACEBK* veya FACEBOOK INC.* şeklinde başlar ve 10 karakterle devam eder.
valla ben hiçbir şekilde kart bilgilerimi facebook ile paylaşmadım ama nasıl bu işlemi yapabildiler anlamış değilim kartım yurtdışı işlemlere açıktı olaydan sonra yurtdışı işlemlere kapattım ama olan olmuştu zaten benim asıl merak ettiğim bu kart bilgilerini nasıl elde ettiler

en hızlı şekilde müşteri hizmetlerini arayın ve kullanıma kapatın... gerisini sonra yaparsınız yoksa olan bütün limiti sıfırlarlar.
öyle yaptım zaten kart kapatıldı ve adıma yeni bi banka kartı çıkartıldı

valla ben hiçbir şekilde kart bilgilerimi facebook ile paylaşmadım ama nasıl bu işlemi yapabildiler anlamış değilim kartım yurtdışı işlemlere açıktı olaydan sonra yurtdışı işlemlere kapattım ama olan olmuştu zaten benim asıl merak ettiğim bu kart bilgilerini nasıl elde ettiler

öyle yaptım zaten kart kapatıldı ve adıma yeni bi banka kartı çıkartıldı
Geçmiş olsun hocam. Bir daha olmaz umarım.

hayır reklam vs vermedim ve vermiş olsam bile dekontta yazması gerekmezmi hangi reklam olduğu ne ile alakalı olduğu ama dekontta saçma sapan şeyler yazıyo anlamış değilim şikayet etmeyi düşünüyorum

Geçmiş olsun hocam. Bir daha olmaz umarım.
teşekkürlerr sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,224
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri