hocam bende anlamadım ne olduğunu fakat facebook ile alakalı bir ödemeniz yada üyeliğiniz yoksa acilen kartınızı kapattırıp şikayette bulunun.arkadaşlar hepinize selamlar ziraat bankası hesabımdan bir şekilde para çekilmiş facebook fln yazıyo bişey anlamadım başına gelen varsa fikir verebilirmi teşekkürler dekontu ekliyorum
yurtdışı alışveriş yazıyor o nedirarkadaşlar hepinize selamlar ziraat bankası hesabımdan bir şekilde para çekilmiş facebook fln yazıyo bişey anlamadım başına gelen varsa fikir verebilirmi teşekkürler dekontu ekliyorum
hiçbiri yok sadece kartım yurtdışı işlemlere açıktı ondan dolayı oldu sanırım yurtdışı işlemleri kapattırdım bankaya da gidicem bakalım ne diceklerhocam bende anlamadım ne olduğunu fakat facebook ile alakalı bir ödemeniz yada üyeliğiniz yoksa acilen kartınızı kapattırıp şikayette bulunun.
yarın bizzat bankaya gidip sorucam gelişmeleri de buraya aktarıcamEğer otomatik ödemeniz vs. yoksa ve bu para cidden haberiniz olmadan çekildiyse, Ziraat bankasını arayın ya da mail atın. Hem bu parayı geri alabilirsiniz hem de bu paranın tam olarak kime transfer edildiğini size açıklarlar hocam.
O da mantıklıymış hocam, umarım mağdur olmazsınız. İyi forumlaryarın bizzat bankaya gidip sorucam gelişmeleri de buraya aktarıcam
Hiç Facebook a reklam verdinizmi?arkadaşlar hepinize selamlar ziraat bankası hesabımdan bir şekilde para çekilmiş facebook fln yazıyo bişey anlamadım başına gelen varsa fikir verebilirmi teşekkürler dekontu ekliyorum
arkadaşlar hepinize selamlar ziraat bankası hesabımdan bir şekilde para çekilmiş facebook fln yazıyo bişey anlamadım başına gelen varsa fikir verebilirmi teşekkürler dekontu ekliyorum
valla ben hiçbir şekilde kart bilgilerimi facebook ile paylaşmadım ama nasıl bu işlemi yapabildiler anlamış değilim kartım yurtdışı işlemlere açıktı olaydan sonra yurtdışı işlemlere kapattım ama olan olmuştu zaten benim asıl merak ettiğim bu kart bilgilerini nasıl elde ettilerHiç Facebook a reklam verdinizmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4. Maddesinde :Meta Reklam Ücretlerinizin Kredi Kartı Ekstrenizde Bulunması | Meta İşletme Yardım Merkezi
Meta reklam ücretleriyle ilgili bilgileri kredi veya banka kartı ekstrenizde nasıl bulacağınızı öğrenin.tr-tr.facebook.com
Ekstrenizde, Reklam Yöneticisi'nde tespit ettiğiniz referans numarasını bulun. Referans numarası FACEBK* veya FACEBOOK INC.* şeklinde başlar ve 10 karakterle devam eder.
öyle yaptım zaten kart kapatıldı ve adıma yeni bi banka kartı çıkartıldıen hızlı şekilde müşteri hizmetlerini arayın ve kullanıma kapatın... gerisini sonra yaparsınız yoksa olan bütün limiti sıfırlarlar.
Geçmiş olsun hocam. Bir daha olmaz umarım.valla ben hiçbir şekilde kart bilgilerimi facebook ile paylaşmadım ama nasıl bu işlemi yapabildiler anlamış değilim kartım yurtdışı işlemlere açıktı olaydan sonra yurtdışı işlemlere kapattım ama olan olmuştu zaten benim asıl merak ettiğim bu kart bilgilerini nasıl elde ettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle yaptım zaten kart kapatıldı ve adıma yeni bi banka kartı çıkartıldı
hayır reklam vs vermedim ve vermiş olsam bile dekontta yazması gerekmezmi hangi reklam olduğu ne ile alakalı olduğu ama dekontta saçma sapan şeyler yazıyo anlamış değilim şikayet etmeyi düşünüyorumHiç Facebook a reklam verdinizmi?
teşekkürlerr sağolunGeçmiş olsun hocam. Bir daha olmaz umarım.