Neler Yeni

ziraat bankası kartımdan izinsiz olarak para çekilmiş

gokhan08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
gökhan kahveci
arkadaşlar hepinize selamlar ziraat bankası hesabımdan bir şekilde para çekilmiş facebook fln yazıyo bişey anlamadım başına gelen varsa fikir verebilirmi teşekkürler dekontu ekliyorum

Ekler

• IMG-2069.jpg
    IMG-2069.jpg
    195.2 KB · Hit: 539

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
arkadaşlar hepinize selamlar ziraat bankası hesabımdan bir şekilde para çekilmiş facebook fln yazıyo bişey anlamadım başına gelen varsa fikir verebilirmi teşekkürler dekontu ekliyorum
hocam bende anlamadım ne olduğunu fakat facebook ile alakalı bir ödemeniz yada üyeliğiniz yoksa acilen kartınızı kapattırıp şikayette bulunun.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
yurtdışı alışveriş yazıyor o nedir
Ayrıca Tam olarak Facebook yazmıyor.

Eğer otomatik ödemeniz vs. yoksa ve bu para cidden haberiniz olmadan çekildiyse, Ziraat bankasını arayın ya da mail atın. Hem bu parayı geri alabilirsiniz hem de bu paranın tam olarak kime transfer edildiğini size açıklarlar hocam.

gokhan08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
gökhan kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende anlamadım ne olduğunu fakat facebook ile alakalı bir ödemeniz yada üyeliğiniz yoksa acilen kartınızı kapattırıp şikayette bulunun.
hiçbiri yok sadece kartım yurtdışı işlemlere açıktı ondan dolayı oldu sanırım yurtdışı işlemleri kapattırdım bankaya da gidicem bakalım ne dicekler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer otomatik ödemeniz vs. yoksa ve bu para cidden haberiniz olmadan çekildiyse, Ziraat bankasını arayın ya da mail atın. Hem bu parayı geri alabilirsiniz hem de bu paranın tam olarak kime transfer edildiğini size açıklarlar hocam.
yarın bizzat bankaya gidip sorucam gelişmeleri de buraya aktarıcam

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Hiç Facebook a reklam verdinizmi?

4. Maddesinde :
Ekstrenizde, Reklam Yöneticisi'nde tespit ettiğiniz referans numarasını bulun. Referans numarası FACEBK* veya FACEBOOK INC.* şeklinde başlar ve 10 karakterle devam eder.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hızlı olun hocam aynısını annem yaşadı yavaş yavaş azar azar çekiyorlar parayı

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
en hızlı şekilde müşteri hizmetlerini arayın ve kullanıma kapatın... gerisini sonra yaparsınız yoksa olan bütün limiti sıfırlarlar.

gokhan08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
gökhan kahveci

4. Maddesinde :
Ekstrenizde, Reklam Yöneticisi'nde tespit ettiğiniz referans numarasını bulun. Referans numarası FACEBK* veya FACEBOOK INC.* şeklinde başlar ve 10 karakterle devam eder.
valla ben hiçbir şekilde kart bilgilerimi facebook ile paylaşmadım ama nasıl bu işlemi yapabildiler anlamış değilim kartım yurtdışı işlemlere açıktı olaydan sonra yurtdışı işlemlere kapattım ama olan olmuştu zaten benim asıl merak ettiğim bu kart bilgilerini nasıl elde ettiler

en hızlı şekilde müşteri hizmetlerini arayın ve kullanıma kapatın... gerisini sonra yaparsınız yoksa olan bütün limiti sıfırlarlar.
öyle yaptım zaten kart kapatıldı ve adıma yeni bi banka kartı çıkartıldı

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
valla ben hiçbir şekilde kart bilgilerimi facebook ile paylaşmadım ama nasıl bu işlemi yapabildiler anlamış değilim kartım yurtdışı işlemlere açıktı olaydan sonra yurtdışı işlemlere kapattım ama olan olmuştu zaten benim asıl merak ettiğim bu kart bilgilerini nasıl elde ettiler

öyle yaptım zaten kart kapatıldı ve adıma yeni bi banka kartı çıkartıldı
Geçmiş olsun hocam. Bir daha olmaz umarım.

gokhan08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
gökhan kahveci
hayır reklam vs vermedim ve vermiş olsam bile dekontta yazması gerekmezmi hangi reklam olduğu ne ile alakalı olduğu ama dekontta saçma sapan şeyler yazıyo anlamış değilim şikayet etmeyi düşünüyorum

Geçmiş olsun hocam. Bir daha olmaz umarım.
teşekkürlerr sağolun

Top Bottom