Ziraat Hesabı hakkında

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Şu an askerdeyim ve adıma Ziraat hesabı açılmıştı aylık yatırılan para için. IBAN elimde mevcut, fakat kartım mevcut değil elimde. 2-3 aya çıkıcam, şubeye gidip parayı toplu şekilde elden alabilir miyim? Şu an Internet Cafeden yazıyorum. Buradan ZİRAAT HESABI oluşturmak istediğimde yapamıyorum. Neden olmuyor bilemiyorum, bilen var mı bunu?

Şu an askerdeyim ve adıma Ziraat hesabı açılmıştı aylık yatırılan para için. IBAN elimde mevcut, fakat kartım mevcut değil elimde. 2-3 aya çıkıcam, şubeye gidip parayı toplu şekilde elden alabilir miyim? Şu an Internet Cafeden yazıyorum. Buradan ZİRAAT HESABI oluşturmak istediğimde yapamıyorum. Neden olmuyor bilemiyorum, bilen var mı bunu?
Alırsınız. Hesabınızda birikiyordur. Müşteri hizmetlerini arayıp hesabınızda bulunan parayı öğrenebilirsiniz.

Alırsınız. Hesabınızda birikiyordur. Müşteri hizmetlerini arayıp hesabınızda bulunan parayı öğrenebilirsiniz.
Şu an müşteri hizmetleri açık mıdır?

Alırsın. Ayrıca internet cafe gibi yerlerde banka bilgilerini girme.

Konuyla alakasız olacak ama yedek astsubaylık tarzı 12 aylık görev mi yapıyorsunuz?

Uygun ürününüz bulunmamaktadır diyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayabilirsin. Eğer orada da hesabınız yok şeklinde cevap alırsan durumunu açıkla. Bazen E-Devlet üzerine de yatırıyorlar çünkü.
TC Kimlik no ile sorgulattım

şubeden elden teslim alırsın
eğer kendine ait farklı bir ziraat hesap kartın varsa atm lerden gözküyor du

şubeden elden teslim alırsın
eğer kendine ait farklı bir ziraat hesap kartın varsa atm lerden gözküyor du
dediğiniz müşteri hizmetlerinden tc no ile sorgulattım. Bulunamadı gibi bi şey dedi. Şubeye gidip parayı alamayacak mıyım ben şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,040
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri