başkasının paparasına para atmazsınız, aynı ad soyad'a ait hesaplar olmalı.Ziraat kartımdan paparası olan bir arkadaşıma para atmak istiyorum ama paparanın ibanı kısa geliyor sanırım
nasıl atabilirim?
Kendi paparan yoksa atamazsın çünkü kimlik onayı istiyor para ad ile eşleşmesi gerek yatıran banka hesabınınZiraat kartımdan paparası olan bir arkadaşıma para atmak istiyorum ama paparanın ibanı kısa geliyor sanırım
nasıl atabilirim?
kendi paparana atıp sonra ona gönderebilirsin.Ziraat kartımdan paparası olan bir arkadaşıma para atmak istiyorum ama paparanın ibanı kısa geliyor sanırım
nasıl atabilirim?
kendi hesabına at ordan arkadaşının hesabına aktar.Ziraat kartımdan paparası olan bir arkadaşıma para atmak istiyorum ama paparanın ibanı kısa geliyor sanırım
nasıl atabilirim?
komisyon kesiyor.Ziraat kartımdan paparası olan bir arkadaşıma para atmak istiyorum ama paparanın ibanı kısa geliyor sanırım
nasıl atabilirim?
zirat kartından kendi papara kartına yolla ordan gelen parayı paparandan arkadaşına yolla bende ziraat kartımdan hem toslaya hemde paparaya para atıyorum recep ivedik abimizin dediği gibi her yerimiz para olmalıZiraat kartımdan paparası olan bir arkadaşıma para atmak istiyorum ama paparanın ibanı kısa geliyor sanırım
nasıl atabilirim?
Paparanın ibanını yazıyorsun, açıklamaya ise papara numaranı.o nasıl oluyor?
IBAN ile gönderiyorsun Papara hesabındaki numaranı yazmaya unutma sadece gönderim ücreti olarak 1.000₺ kadar yanlış hatırlamıyor isem 0.81 işlem ücreti kesiyor. En kötü ATM üzerinden papara kartına yükleme yapabilirsiniz.Ziraat kartımdan paparası olan bir arkadaşıma para atmak istiyorum ama paparanın ibanı kısa geliyor sanırım
nasıl atabilirim?