Neler Yeni

Ziya Selçuk Açıklama Yaptı!

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Hocam ertelensin/iptal olsun diyenler 2 ye ayrıliyor biri çalışmayanlar diğerleri çalışıp ertelenmesini/iptal olmasını isteyenler
Şahsen ben ertelenmesi/iptal olması tarafındayım çünkü uzaktan eğitim çok verimsiz ve bu verimsizlikle sınav olursa öğrencilerin %85 %90ı başarısız olacak sınavlarda
Şuan sağlık önemli. 2'ye ayırmak bir şey değiştirmez.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Anlamamakta ısrar etmeyin lütfen herşeyin başı sağlıktır. Sağlık 1. önceliğimiz olmalı okul illaki bir şekilde telafi edilir ama sağlık telafi edilemez.
Bak güzel kardeşiö doğru diyorsun. Sağlık herşeyin başında gelir. Mart 1 de cafeler restoranlar açılacak. Mecbur bu adamlar kaç aydır evde yatıyorlar para gelmiyor. Burada sınav iptal olsun diyenler Mart 1 de hepsi Starbucks madoda orada burada oturacak. He sınav hiç olmasın bu sene her şey durdurulsun kimse ne sınıf atlasın bir şey yapsın. Ama bütün dünya da şu anda sınavlar oluyor. Kuzen Kore de millet okula gidiyor adamlar sesini çıkaramıyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Paragraf sorularını sorunsuz anlıyorum. Ama şu Ziya Selçuk'un açıklamalarını 3 kere okudum halen anlamadım. 11. sınıflar sınava girmiyor mu şimdi noluyor yav.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Sağlığı falan bahane etmeyin. Okulu sevmiyorsunuz ve açılmasını istemiyorsunuz bal gibi :D
aynen mesela ben bahane etmiyorum, açıkça okulu sevmiyorum. Defter, kitap deyince çatıdan atlayasım geliyor. Dün 2 fizik ünitesini yazdım bir ünite ve matematikten 1 ünite kaldı birde resim var işim uzun yani.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Şuan sağlık önemli. 2'ye ayırmak bir şey değiştirmez.
Evet sağlıkda var mesela benim annem ile babamın bir sürü hastalığı var ve benim ailem corona kapsa illaha (Allah korusun) 1 i hayatını kaybeder abimde sigara içiyor bende onun etkisinde kalıyorum pasif içici sayılırım onun için ben ertelenmesini/iptal olmasını istiyorum

T.P.G.

80+ Titanium
Bak güzel kardeşiö doğru diyorsun. Sağlık herşeyin başında gelir. Mart 1 de cafeler restoranlar açılacak. Mecbur bu adamlar kaç aydır evde yatıyorlar para gelmiyor. Burada sınav iptal olsun diyenler Mart 1 de hepsi Starbucks madoda orada burada oturacak. He sınav hiç olmasın bu sene her şey durdurulsun kimse ne sınıf atlasın bir şey yapsın. Ama bütün dünya da şu anda sınavlar oluyor. Kuzen Kore de millet okula gidiyor adamlar sesini çıkaramıyor.
Kuzey Kore'de yiyorsa desinler Kim hemen füzeler o diyeni.

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
O zaman kopyadan geçilmez bende kopya çekerim orası ayrı.
Herkese 100 yazmakla aynı mantık.
Tabii ki herkes kopya çekerdi, insanlarda nedense sınav olmama isteği var anlamıyorum, ben de öğrenciyim ben de sınav stresi yaşıyorum fakat fikrimi belirtince tepki alıyorum...

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
3. Kez aynı sınıfı okuyamam 🐻
O zaman sınavlar olacak başka çaresi yok. Bak eğitim sistemi kötü diyorsunuz eyvallah doğru düzelmesi gereken yerler var. Ama çalışan adam istediği yere gelir hiç bir şeyi bahane etmez en basiti çöpten kitap toplayan kağıtçı Türkiye kpss 25.si

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom