Neler Yeni

Ziya Selçuk Açıklama Yaptı!

En İyi Cevap
7
Bitene kadar ertelenecek hocam yüz yüze eğitim açılırsa gene virüs patlar uzaktan eğitim çok verimsiz eğer bu uzaktan eğitim sistemiyle sınav yapılırsa öğrencilerin %85 %90 ı başarısız olacak
Ya erteleyecekler ya 1 sene tekrar yapacaklar (ben bunu tercih ederim) ya da tedbirleri çok sıkıcı yapıcaklar uymayanlara ağır ceza verilecek
+1 Katılıyorum.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Emre
Bitene kadar ertelenecek hocam yüz yüze eğitim açılırsa gene virüs patlar uzaktan eğitim çok verimsiz eğer bu uzaktan eğitim sistemiyle sınav yapılırsa öğrencilerin %85 %90 ı başarısız olacak
Ya erteleyecekler ya 1 sene tekrar yapacaklar (ben bunu tercih ederim) ya da tedbirleri çok sıkıcı yapıcaklar uymayanlara ağır ceza verilecek
Devlet tedbiri sıkı yapınca bu sefer yine devleti suçlayacaklar sözüm meclisten dışarı liselilerin çoğu sırf yatmak için iptal edilsin diyor yani çalışmadıkları için beleşten sınıf geçmek için.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Eğitim sistemi o kadar kötü ki. Virüs varken hayla sınav yapma peşindeler. Kötü olduğu buradan bile belli. Sürekli iptal edip duruyorlar. Ne yaptıkları belli değil. Sağlık her şeyden önce gelir. Virüsten dolayı sakat kaldığımda okusam ne yazar okumasam ne yazar.

En İyi Cevap
7
Eğitim sistemi o kadar kötü ki. Virüs varken hayla sınav yapma peşindeler. Kötü olduğu buradan bile belli. Sürekli iptal edip duruyorlar. Ne yaptıkları belli değil. Sağlık her şeyden önce gelir. Virüsten dolayı sakat kaldığımda okusam ne yazar okumasam ne yazar.
Sonuna kadar haklısınız.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Devlet tedbiri sıkı yapınca bu sefer yine devleti suçlayacaklar sözüm meclisten dışarı liselilerin çoğu sırf yatmak için iptal edilsin diyor yani çalışmadıkları için beleşten sınıf geçmek için.
Hocam ertelensin/iptal olsun diyenler 2 ye ayrıliyor biri çalışmayanlar diğerleri çalışıp ertelenmesini/iptal olmasını isteyenler
Şahsen ben ertelenmesi/iptal olması tarafındayım çünkü uzaktan eğitim çok verimsiz ve bu verimsizlikle sınav olursa öğrencilerin %85 %90ı başarısız olacak sınavlarda

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Acaba sınavlar online olsaydı tepkini ne olurdu ? ....

Sanırım gene ağlardınız.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular