Neler Yeni

Ziya Selçuk Açıklama Yaptı!

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Olayımız sınavların olup olmaması değil olay şu okullar açılmadığı halde sınav yapıyorlar bu yanlış uzaktan eğitimde doğru düzgün bir şey anlaşılmıyor. Bu zamanda okulların açılması yanlış geçen sene ki gibi açılacak ve virüs patlayacak mecbur geri kapatacaklar yoksa birsürü insan hayatını kaybedecek. Burada anlatmak istediğim şey şu eğer okullar açılırsa hepimizin sağlığı tehlikeye girecek çünkü en çok virüs okullar aracılığı ile yayılıyor. 1. önceliğimiz sağlık olmalı okulu illaki bir şekilde telafi edersin ama sağlığı hayır. Bu yüzden okulların açılmaması uzaktan eğitimin devam etmesi ancak sınav yapılmaması taraftarıyım çünkü uzaktan eğitimde doru düzgün bir şey anlayan yok. Umarım anlatabilmişimdir.
Tamam ben seni anladım ama nereye kadar kapalı kalacak bu okul virüsün ne zaman biteceği belirsiz aşı çıkıyor tamam diyoruz. Bu sefer mutasyon geçiren virüse aşı bir şey yapmıyor. Nereye kadar kapalı kalacak okullar bunu da düşünün. Emin olun şu anda hükümet daha çok düşünüyor bunu çünkü 2023 seçimleri var eğer bu iş bi patlarsa bu olayların hepsi hükümete kalacak. Hükümet başarısız oldu diyecekler.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Tamam ben seni anladım ama nereye kadar kapalı kalacak bu okul virüsün ne zaman biteceği belirsiz aşı çıkıyor tamam diyoruz. Bu sefer mutasyon geçiren virüse aşı bir şey yapmıyor. Nereye kadar kapalı kalacak okullar bunu da düşünün. Emin olun şu anda hükümet daha çok düşünüyor bunu çünkü 2023 seçimleri var eğer bu iş bi patlarsa bu olayların hepsi hükümete kalacak. Hükümet başarısız oldu diyecekler.
Sürekli mutasyona uğrayan bir hastalık varken sınav yapmak çok riskli sağlık açışından sınavlar yapılırsa vaka sayıları 100k ya fırlayabilir

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
acaba çalışkan çocuklar ders çalışırken zevk alıyor mu
alıyorsa bende onlar gibi olmak isterdim.
Ya mesela biz nasıl oyunlarda zevk alıyorsak böyle strateji oyunlarından onlarda o türde zevk alıyordur bence. Zor bir problem karşısında falan.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Sürekli mutasyona uğrayan bir hastalık varken sınav yapmak çok riskli sağlık açışından sınavlar yapılırsa vaka sayıları 100k ya fırlayabilir
Evet öyle o zaman şu şekil de olacak diyelim virüs 2 yıl sürdü 2 yıl boyunca ülkede kimse mezun olamayacak. ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,105
Üyeler
164,614
Son üye
Atlean
Top Bottom