Okul okuyormusun ?Çok yerinde bir karar.
Aman hocam yazarken dikkatli yazın. Evi basmasınlar.Bu ziya selçuğun heryeri ayrı oynuyor neyse galiba sınavlardan 20 30 alıcam bunun sorumlusuda hocalar ulan 1 tanesinin bile interneti iyi olmazmı bee ya derse giriyoruz hocanın sesi gelmiyor desten atıyor görüntü kalitesi -1080p ne olduğu belli değil neyse kaçarı yok gibi zaten 9.sınıflar sınavları olup uzaktan eğitime devam edecek.
yare yare
Teşekkür ederim .@Şans burda!
Hocam ağzınıza sağlık ne diyim.
ZiyaaaAlıntıyı görüntüle
Düşünceleriniz nelerdir?
Zaten anladığım kadarı ile liseliler iptal edilmesini istiyorlar.Tamam nereye kadar ertelensin ama bence şu an müsait bir zaman değil zira mutasyon ve mutant virüs çıktı ki hastaneler tekrar dolmaya başladı. Bunu nasıl düşünmeden karar veriyorlar anlamadım. Neyse hayırlısı olsun.
Evet. Çoğu sınav olmaması için istiyor ama iş ciddi bence. Yapılmaması gerek.Zaten anladığım kadarı ile liseliler iptal edilmesini istiyorlar.
Hocam öyle ya da böyle. O yaş grubunda da ölümcül olduğu kanıtlandı. Benim kuzenimin hocası size bir şey olmuyor zaten olan bize olacak bizi de aşılayacaklar demiş. Aşılar mutasyona karşı daha az etkili. Mutasyon ülkemizde de hızla yayılıyor. Ayriyeten öğrenciler hem psikolojik hem de akademik olarak hazır değiller. Bunu söyleyen bir çok eğitimci var. Allah liselilere yardım etsin ne diyeyim artık.Evet. Çoğu sınav olmaması için istiyor ama iş ciddi bence. Yapılmaması gerek.