❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

yazılıma ne gerek varki fb ve ışık tuşuyla bir sürü ışık moduna geçiyor ek olarak fn tuşuyla çoğu tuşta alternatif var yazılımı ne için kullanacaksınız anlamadım yılan modu ,nefes alma modu, sadece bastığın tuş yanması ,bastıgın sıra yanması vs modlar mevcut şahsen ilk defa mekanik klavyeye geçtim gayet tatmin edici
Hocam ilk defa için gayet iyi fakat insan oradaki rgb yazısını görünce full rgb olduğunu düşünüyor. Aslında klavye bence Rainbow backlight.

Bu arada duruşunu Ek’e ekledim.

Ekler

• IMG_1664.jpeg
    IMG_1664.jpeg
    1.7 MB · Hit: 96
Hocam ilk defa için gayet iyi fakat insan oradaki rgb yazısını görünce full rgb olduğunu düşünüyor. Aslında klavye bence Rainbow backlight.

Bu arada duruşunu Ek’e ekledim.
Çok iyi abi YouTube videosuda benden gelicek nasipse 😎 yanlış göndermezlerse tabii ki

yazılıma ne gerek varki fb ve ışık tuşuyla bir sürü ışık moduna geçiyor ek olarak fn tuşuyla çoğu tuşta alternatif var yazılımı ne için kullanacaksınız anlamadım yılan modu ,nefes alma modu, sadece bastığın tuş yanması ,bastıgın sıra yanması vs modlar mevcut şahsen ilk defa mekanik klavyeye geçtim gayet tatmin edici
Her tuşa ayrı renklendirme benim en çok hoşuma giden aydınlatma. o yüzden yazılımla yapılıyor galiba o şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa çokta mühim değil uygulaması

Arkadaşlar bu arada inceleme için Siyah/Beyaz Blue Switch'te lazım onun sesini duymak isteyenler için :kekw:
Alan arkadaşlar varsa kısa bir videosunu gönderir eklerim inceleme konusuna.

Son düzenleme:
Geri