Evet3 tane aldım nays ile 320₺ oluyor sanırım tanesi. Renk ve switch seçeneğini satıcıya sor kısmından mi belirteceğiz?
bu nays için işbankası kartı mı lazım?3 tane aldım nays ile 320₺ oluyor sanırım tanesi. Renk ve switch seçeneğini satıcıya sor kısmından mi belirteceğiz?
Direk satıcısının numarası mevcut bende isterseniz onu vereyim pm atana daha ucuza geliyor
yok normal sanal kartbu nays için işbankası kartı mı lazım?
Hocam iletebilir misinDirek satıcısının numarası mevcut bende isterseniz onu vereyim pm atana daha ucuza geliyor
Ne kadar ucuz oluyor çok bi fark yoksa rahatsız etmeyekDirek satıcısının numarası mevcut bende isterseniz onu vereyim pm atana daha ucuza geliyor
Merhaba,
Çiçeksepetinin %20 nays cashbacki ile 350 TL'ye geliyor bence harika.Alıntıyı görüntüle
Bir şey yapmanıza gerek yok Nays max. 3 gün içerisinde sipariş verdiğiniz tutarın %20'i hesabınıza otomatik ekliyor.Merhaba,
Az önce nays ile satın alım gerçekleştirdim. 350 üzerinden kalan tutarı almam için ilermemem gerek yol var mı yoksa bir süre sonra hesabıma geri yüklenir mi?
teşekkürler 2 tane aldım
Çiçeksepetinin %20 nays cashbacki ile 350 TL'ye geliyor bence harika.Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim.Nays ile 330TL'e siparişini verdim, çok güzel kampanyalar paylaşıyorsun ellerine sağlık @MuratTheFounderOfGariban
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey yapmanıza gerek yok Nays max. 3 gün içerisinde sipariş verdiğiniz tutarın %20'i hesabınıza otomatik ekliyor.
Her tuş tek renkli mi yoksa tamamen renkli bu klavye2 gün önce aldım bende red switch beyaz olanını 1 günde elime ulaştı şuan gayet iyi