🔥İndirim Ziyoulang T60 Red/Blue Switch %60 Type-C klavye | Nays İle 350 TL | Link Yenilendi

3 tane aldım nays ile 320₺ oluyor sanırım tanesi. Renk ve switch seçeneğini satıcıya sor kısmından mi belirteceğiz?

Direk satıcısının numarası mevcut bende isterseniz onu vereyim pm atana daha ucuza geliyor

herkesle paylaşma yazılı izinini almadan, KVKK gereği başın ağrımasın sonra.

Merhaba,

Az önce nays ile satın alım gerçekleştirdim. 350 üzerinden kalan tutarı almam için ilermemem gerek yol var mı yoksa bir süre sonra hesabıma geri yüklenir mi?

Nays ile 330TL'e siparişini verdim, çok güzel kampanyalar paylaşıyorsun ellerine sağlık @MuratTheFounderOfGariban
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Az önce nays ile satın alım gerçekleştirdim. 350 üzerinden kalan tutarı almam için ilermemem gerek yol var mı yoksa bir süre sonra hesabıma geri yüklenir mi?
Bir şey yapmanıza gerek yok Nays max. 3 gün içerisinde sipariş verdiğiniz tutarın %20'i hesabınıza otomatik ekliyor.

Nays ile 330TL'e siparişini verdim, çok güzel kampanyalar paylaşıyorsun ellerine sağlık @MuratTheFounderOfGariban
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey yapmanıza gerek yok Nays max. 3 gün içerisinde sipariş verdiğiniz tutarın %20'i hesabınıza otomatik ekliyor.
Teşekkür ederim.

Bu arada klavye kablosunun iki tarafı da type c değil değil mi? Anakartımda type c girişi yok çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,570
Üyeler
184,330
Son üye
emresoydann
Geri