Zoko Amiral Siyah DK431 Tavsiye edermisiniz.

turkuaz53

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar 360 lık sıvı soğutmam var ve corsair 600w powerım var, linkteki kasayı almayı düşünüyorum fiyatıda indirime girmiş. kasa hakkında çok olumlu yorum var ama bazı yorumlarda fanlarla alakalı olumsuz yorumlar var fakat fana çok takılmıyorum. tavsiye edermisiniz...

arkadaşlar 360 lık sıvı soğutmam var ve corsair 600w powerım var, linkteki kasayı almayı düşünüyorum fiyatıda indirime girmiş. kasa hakkında çok olumlu yorum var ama bazı yorumlarda fanlarla alakalı olumsuz yorumlar var fakat fana çok takılmıyorum. tavsiye edermisiniz...

güzel kasa , fanları çok kaliteli değil o kadar.

Güzel kullanışlı kasa her yerde bir delik vs aparat yeri mevcut ama fanları çok kaliteli degil ses yapıyor sadece kocaman geniş kasa

Aslında havadar ve geniş kasa fiyatına göre iyi bence

piyasada 360lık takılabilecek en iyi f/p kasa bence gerek fan destekleri gerek sağlamlığı fakat fanları uzun vade de sorun yapıyor ama bu fiyata bu kaliteyi alınca insan gözardı ediyor.

Geri