lexerotk 80+ Bronze Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 832 31 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Amanita yazmış: Dediğim gibi kendi içerisinde update tool'u vardır oradan update edip sonra upgrade tool ile upgrade et. Yada Sudo apt update Sudo apt upgrade Devamı için tıklayın... İkisinide yaptım hocam. İnternettende araştırdım ama sürücü yok.
Amanita yazmış: Dediğim gibi kendi içerisinde update tool'u vardır oradan update edip sonra upgrade tool ile upgrade et. Yada Sudo apt update Sudo apt upgrade Devamı için tıklayın... İkisinide yaptım hocam. İnternettende araştırdım ama sürücü yok.
Amanita 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 9,553 En İyi Cevap 3 31 Aralık 2023 #15 Zorin OS kendi forumuna yaz bi sorununu. Dediğim gibi kullanmadım daha önce Zorin OS.
lexerotk 80+ Bronze Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 832 31 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Amanita yazmış: Zorin OS kendi forumuna yaz bi sorununu. Dediğim gibi kullanmadım daha önce Zorin OS. Devamı için tıklayın... Sürücüler bütün os'lar için aynı değilmi hocam, sonuçta linux hepsi
Amanita yazmış: Zorin OS kendi forumuna yaz bi sorununu. Dediğim gibi kullanmadım daha önce Zorin OS. Devamı için tıklayın... Sürücüler bütün os'lar için aynı değilmi hocam, sonuçta linux hepsi