Zorla Troy kart gönderdiler

Mastercard olarak belirtmez isen devlet bankaları troy olarak gönderiyor eski kartının mastercard olmasına bakmıyorlar genelde özel bankalarda ben bu sorunu yaşamadım ama devlette 2 defa yaşadım
Devlet-Özel farketmiyor. Özellikle belirtmezsen genelde Troy gönderiliyor.

Bana da Troy geldi. Aradım yeni kart istedim o da şubeye gitmiş. Şube de uzak. Kapatıp, yenisini açtırıp adrese isteyin dediler. Aradım, kapattılar ama açamadılar da bu sefer. :D Troy kart sizde kalsın biz onu Master'a çevirelim dediler. Öyle bir şey olursa öyle yapın kartla uğraşmayalım dedim. İşleme alınması için bilgi geçiyorum dedi. Bakalım öyle olacak mı?
o mantıklı

Ziraat Bankası Mastercard kartımı bankamatikte kaptırdım.
Mastercard yerine Troy kart göndermişler Troy kart ile ilgili.
Yorumları okudum sorunlu bir kartmış.
Steam da bile geçmiyormuş.
Madem yerli ve milli bir şey yapıyorsunuz o zaman adam gibi yapın.
Üstelik bana istiyor musun diye sormadılar bile kafalarına göre basıp Troy kart göndermişler.

Alıntıyı görüntüle
malum günümüz Türkiyesi. değişim isteyince mastercard veya visa veriyorlar

Troy kart sadece yurt dışı alışverişlerinde geçerli değil normal olarak onlardan ayriyeten sorunsuz.

Paranın satın alamayacağı şeyler vardır geri kalan her şey için MC.

Niye hocam :D Epicte ve steam de geçmiyor , yurt dışı alışveriş sıkıntılı. Bir ara amazon da da geçmiyordu.
Hocam sebebi şu %1-2 si direk ABD'ye gidiyor ilk başta tosla kartım vardı onu kapattım sonra adıma altın birikimi yapayım ziraat banka kartı açtı babam aklıma gelmedi o an ama o da MasterCard idi sonra troy çevirmek için bankaya gitdim evinize teslim edilecek dedi anam izin vermez diye vazgeçtim teyzem bankada temizlikçi yememiş içmemiş anama yetiştirmiş o da eve gelince tecavüz suçlusuymuşum gibi tepli verdi maksat param namünasip kişilere gitmesin diye idi imkanım olduğu ilk an TROY a gecircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz daha sürün kanka troy berbat bir seçim visa iyidir :D
Ahirette sürünmektense burada sürüneyim ağam maksat bu

Bu Troy Kart'ın çıktığı güne lanet olsun müşteri hizmetlerini arıyorum buradan işlem yapamıyoruz diyip uygulamaya yeni kart başvurusu yapmamız için uygulamaya yönlendiriyorlar yeni kart başvurusu da yaptırmıyorlar ne biçim iş bu zorla bu troy kartı dayatıyorlar resmen

Üstelik bana istiyor musun diye sormadılar bile kafalarına göre basıp Troy kart göndermişler.

Alıntıyı görüntüle
kardesime aynisini yaptilar ve bir musteriye veda ettiler. tum hesaplarini kapadi ziraattaki. musterisine saygi duymayan firmalardaki hesaplarinizi kapadin , maas almiyorsaniz kullanmayin

Alıntıyı görüntüle
Müşteri hizmetleriyle çizeceksin. Bana da teb troy gönderdi kartı alırken de belirtmedim aklımda yoktu böyle bir şey ama troy gelmiş. Aradım MasterCard gönderdiler.

Burada Troy kart ovenlerin , övme karsligi para aldığını düşünüyorum. Bu kadar dandik bir kart olamaz. Bakın amazon alışverişlerinde bile geçmiyor. Bazı marketlerde geçmiyor , yerli sitelerde geçmiyor. Bu kartı alırsanız sadece market alışverişlerinde kullanabilirsiniz ve mastercard/visa dan fazla puan vermiyor. Zaten yabanci tum sitelerden yapacaginiz harcamalari unutun

Eğer sen bana yerli kart diyip bunu vermeye çalışıyor isen , mastercard ve visa dan 2 kat fazla puan vermeli ama yok , puan vermiyor. ne ise yariyorsun ne o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri