❌İndirim Bitti! Zotac GAMING SOLID RTX 5080 OC 16 GB 61.823 TL

-Annatar-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,214
Evet sabahtır orda oc olmayan modeli 58 e düştü direk bitirdiler bu hala bitmedi. 5070ti lı sistemler var amp modeli 5080 li sistemde var harici kart yok amp güzel hoşuma gidiyor :)

Güzel kart ama almazsanız biraz olsun düşecek arkadaşlar. Böyle alınmaya devam ettikçe 75 bine sabitlenecek az kaldı. İki gün önce 55'e rahatça satabiliyorlardı. 50'ye de düşer alınmadıkça. Dolar ani sıçrama yapmazsa tabi.

Güzel kart ama almazsanız biraz olsun düşecek arkadaşlar. Böyle alınmaya devam ettikçe 75 bine sabitlenecek az kaldı. İki gün önce 55'e rahatça satabiliyorlardı. 50'ye de düşer alınmadıkça. Dolar ani sıçrama yapmazsa tabi.
Bekliyorum zaten bak sisteme kart yok :D sepete eklenmiyor bak demek buda bitmek üzere

Bekliyorum zaten bak sisteme kart yok :D sepete eklenmiyor bak demek buda bitmek üzere
Seninki istisna hocam. Kartın yoksa 3-5 bin fazla verilir. Hoş ben de sistemi sattım ama düşük sistemle idare etmeye kararlıyım, almayacağım bu fiyatlardan :D

Seninki istisna hocam. Kartın yoksa 3-5 bin fazla verilir. Hoş ben de sistemi sattım ama düşük sistemle idare etmeye kararlıyım, almayacağım bu fiyatlardan :D
benimde yan pc var ya onla idare ediyorum 5600g apu takılıyorum dümenden :)

Ülke zengin olduğu için 150binlik RTX 5090ı bile hemen alıyorlar stok kalmıyor.

sabahtan beri 3 4 modeli daha vardı satıldı bu da satılır ihtiyacınız varsa alın geçin almazsam fiyat düşer falan triplere gerek yok bence siz almazsanız illa başkası alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,851
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri