Zotac Neden Bu Kadar Ucuz?

Gigabyte auros x570 ultra
B550 Gaming Edge WIFI veya B550 Tomahawk hem daha iyi hemde daha ucuz. Ama bence B550 Gaming X kalabilir boşa masraf yapmamış olursunuz ama x570 Aorus Ultra kesinlikle almayın fiyatını haketmiyor

WIFI adaptörsüz internet sağlamaya yarıyor değil mi?
Evet ama WIFI ile kullanmayın bu sistem yazık olur. Ping falan çıkar keyfiniz kaçar ethernet alın

X570'lerin sağlam bir WIFI teknolojisi yok mu?
Anakartın WIFI teknolojisinin sağlam olması ile alkası yok bu durumun. Modem ile alakalı. Modemin 5 GHz destekliyorsa yine olabilir ama 5 GHz desteklemiyorsa çok kötü olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yukarda anakart ile ilgili olan ilk mesajımı biraz düzenledim onu tekrar okuyun

Zotac'da malzeme kalitesi farkı var ama çok büyük değil ben 4 yıldır zotac anakart kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta eski tür m2 desteği dahi var 32 gblik falan yani bence gayet iyi bir marka görünüşe önem vermiyorsanız zotac alınabilir.

Zotac kartlar zamanında popülerdi.
hala çok kral markadır bir çok eski kartın logosunda zotac veya PALİT vardır hatta letgo ve sahibindene sık göz atanlar beni anlar.

Zotac zamanının nvidia kanadında bulunan en iyi üreticilerinden biriydi ki zamanında fazlasıyla popülerdi ve soğutması da gayet iyiydi.

İçi toz dolu olan zotac gts450 kartım tek fanlı ve 106TDP sunmasına rağmen 60 dereceyi geçmedi.

Unutuldu alanı da kalmadı fazla. Bence Asusun kalitesine yakın kalitede ürünler üretiyorlar.

Gereksiz masraf.
Anakartı B550-A Pro yapıp sıvı soğutmayı Thermaltake Water 3.0 veya H150i Capellix yapın. Anakart kalabilir de hatta.
Tamam teşekkürler. Anakartta her hangi bir yükseltmeye ihtiyac yok ya.

Yok markadan. Kimisi şikayet ediyor, kimisi çok memnun.
Al bence

Tamam teşekkürler. Anakartta her hangi bir yükseltmeye ihtiyac yok ya.
Anakart iyi ztn

Zotac zamanının nvidia kanadında bulunan en iyi üreticilerinden biriydi ki zamanında fazlasıyla popülerdi ve soğutması da gayet iyiydi.

İçi toz dolu olan zotac gts450 kartım tek fanlı ve 106TDP sunmasına rağmen 60 dereceyi geçmedi.

Unutuldu alanı da kalmadı fazla. Bence Asusun kalitesine yakın kalitede ürünler üretiyorlar.
Trinity modelleri daha iyi zaten asustan AMP ler de rog kadar olmasa da msi GAMİNG x 2 fanli modellerle kapıdır

Geri