Zotac Solid Core OC 5080 FurMark Testi

Sende bi sorun mu var bilmiyorum sistem bilgilerim imza da yazıyor.

7800x3d + 5080 (galax ex gamer) + 32gb ram

Benim test sonuçları 1080p ( 399W çekti )

Alıntıyı görüntüle

2K çözünürlükte (400w çekti)

Alıntıyı görüntüle

ortalama +400w çekiyor.

2k monitör kullandıgım için 4k monitör testi yapamıyorum.

Asus Tuf B850M
Ryzen 7800X3D
Galax RTX 5080 Ex Gamer
XPG 32GB 6000Mhz CL30
NXZT Kraken 240mm
Samsung 990 PRO 2TB
FPS Vita 1000w
Samsung G6 Oled 2K 240Hz
Konudan bağımsız olacak ama samsung g6 oledden memnun musun? parlaklık seviyesi, güneş ışığı yansımaları falan nasıl?

Furmark değilde başka bir uygulama vardı vrami de fullüyordu ona bi baksana onda sorun var mı
Değerler düzeldi nasıl oldu bilmiyorum. Bu arada seninki nasıl 400 w çekiyor?
d17307e6-0199-4977-b03c-0d461c97022e.webp

Ekran kartında test sırasında veya oyunda ses durumu nasıl? Gürültülü çalışıyor mu?
Bunu bende merak ediyorum
vallahi ben hiç gürültü duymadım. furmark testinde de yakından dinledim bir anormallik yoktu. zaten fanlar %50 de çalışıyor ne kadar ses çıkartabilir onu da bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vallahi ben hiç gürültü duymadım. furmark testinde de yakından dinledim bir anormallik yoktu. zaten fanlar %50 de çalışıyor ne kadar ses çıkartabilir onu da bilmiyorum.
her şeye bu kadar da takılmamak lazım bence. çoğunlukla oyunun sesinden hiçbir şey duymuyorsunuz.

Konudan bağımsız olacak ama samsung g6 oledden memnun musun? parlaklık seviyesi, güneş ışığı yansımaları falan nasıl?
hocam uzun süredir kullanıyorum. Parlaklık %100 hdr açık günde 14-15 saat açık. Bir sorun yaşamadım güneş ışığı ekrana vurmuyor hocam ama ışık yansıması çok az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerler düzeldi nasıl oldu bilmiyorum. Bu arada seninki nasıl 400 w çekiyor? Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum hocam

Geri