Neler Yeni

Zowie GTF-X E Large Mouse Pad 199 TL

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bugün benim de elime ulaştı pad. Yalnız normalde düz kutu içerisinde satılıyor ve kıvrılmaması gerekiyor diye hatırlıyordum. Gelen kutuda kıvrılmıştı. QCK Heavy'den sonra bu pad doğal olarak çok değişik geldi. Yarın Benq ile görüşüp orijinallik doğrulaması yaptıracağım. Ürün kalitesi fena durmuyor şu anlık. Tam düz haline gelince tekrar kullanıma geçeceğim.

Jaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
aaaaa
Bugün benim de elime ulaştı pad. Yalnız normalde düz kutu içerisinde satılıyor ve kıvrılmaması gerekiyor diye hatırlıyordum. Gelen kutuda kıvrılmıştı. QCK Heavy'den sonra bu pad doğal olarak çok değişik geldi. Yarın Benq ile görüşüp orijinallik doğrulaması yaptıracağım. Ürün kalitesi fena durmuyor şu anlık. Tam düz haline gelince tekrar kullanıma geçeceğim.
Yeni versiyonlarında düz halde geliyor, gönderilen ürün eski versiyonu. mousepadi düzleştirmek için üstüne bir bez koyup ütüleyerek düz hale getirebilirsiniz.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Jaze Fiyat farkı belki bu yüzden oluşmuş olabilir, dediğiniz gibi ütüyle düzleştirdim. Bu şekilde yapacak arkadaşlar varsa ütün buharını kapatmayı unutmasın.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Gokhan

Bu konuyu bende merak ediyorum. Ürün çakma olamayacak kadar kaliteli ancak ne olur ne olmaz ögrendiğiniz de bizimlede paylaşırsanız sevinirim.

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Acaba boyutu nedir görsel varsa atarsanız sevinirim

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Gokhan
Ayrıca ürünler sanki bundle bir setten cıkmış gibi. Kutusunda kendine ait bir barkod veya bilgi yok dümdüz simsiyah üstünde logo olan bir kutu.

Jaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
aaaaa

Ekler

• 65846309-2242-4b2f-8cf6-9340824e3638.jpeg
    65846309-2242-4b2f-8cf6-9340824e3638.jpeg
    219.9 KB · Hit: 56

Keşke ölsem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Bilal sarı
Mousepad bendede ruloydu geldi bugün ama benq in sitesinde var böyle bir bilgi rulo gelebilir üstüne kitap koyun diyor zowie.benq.com/tr-tr/support/faqlist/troubleshooting/faq032.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemesini yapmadan önce birkaç gün kitabın altında bekletin diyor bir iki bekletip incelemesini yapıcam

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3 saat kadar kullandım fakat QCK Heavy rahatlığını bulamadım, bileğim ağrıdı bunda masanında etkisi var. Güzel ürün fakat bana uygun olmadığına karar verdim ve aldığım fiyattan satacağım veya iadeye bakacağım.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Merhaba dostlar ürün geldi tek kelimeyle efsane boyutu 48 e 40 ve bu gayet büyük bir boyut yüzeye zımpara gibi buda gerçekten aşırı derecede bir anda hızlanmaya neden oluyor önceden porge mousepad kullanıyordum ve söyleyebilirimki ondan 4 kat daha hızlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca kıvrılma sorunun çözümü ütüyle çözülüyor gtfx modelinde ama dikkatli olmak lazım
burdada videosu var

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Güzel duruyor aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri