hesap satın alıp reklam yaptırıcaksın buyuk sayfalara zula sayfalarınaArkadaşlar zulamarket diye bir instagram hesabı açıcam.
Hesapta neler yapabilirim?
Neler satın alıcam?
Peki sayfayı nasıl büyütcem?
zula hesabı ? 30 TL'ye al 40tlye sat falanne hesabı satın alcam
ne hesabı satın alcam
şöyle ilk zamanlarda 30 a al 50 ye ver ama değicek hesaplar olsun azne hesabı satın alcam
yani ben satcam ya
oyunfor a bi bak olmadı güvenilir insanlar bulsatın alacağım yerin linki atar mısınız?
ya şöyle diyim oyun içinde adamlardan hesap bul al ondan sonra mesala instagrama resimleri yukle at alırlar bende var mesala hesap 200 tl ye veririm 3-4 hesabım var hatta istersen bitanesini oyuna gir konusuruz gösteririm onu ucuza veririm sana 50-60 tl gibiye herhangi bi dolandırma yapmam öyle biri deilim ki diyelim oldu burdan şikayet et hatta oyuna girmeden once telefon numaramı ev adresimi herşeyi veririm ararsın konusuruzhesabı geliştircem
yoksa al sat mı yapcam
birde ben bulamadım siz link atar mısınız
ben satım işiyle ugrasıyorum elden satıyorum bazen bazen internet üzerindenhesabı geliştircem
yoksa al sat mı yapcam
birde ben bulamadım siz link atar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
up
alıp sonra satıyor musunuz?ya şöyle diyim oyun içinde adamlardan hesap bul al ondan sonra mesala instagrama resimleri yukle at alırlar bende var mesala hesap 200 TL ye veririm 3-4 hesabım var hatta istersen bitanesini oyuna gir konusuruz gösteririm onu ucuza veririm sana 50-60 TL gibiye herhangi bi dolandırma yapmam öyle biri deilim ki diyelim oldu burdan şikayet et hatta oyuna girmeden once telefon numaramı ev adresimi herşeyi veririm ararsın konusuruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben satım işiyle ugrasıyorum elden satıyorum bazen bazen internet üzerinden
genelde kendim kasıyorum ama kendi kastıklarıma cok para alıyorum al-satcılık da yapıyorumalıp sonra satıyor musunuz?