Neler Yeni

Zula ve minecraft fps sorunu

Katılım
9 Ekim 2024
Mesajlar
63
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Miraç
R5 7600 ile zulada 210-220 fps alıyorum yanı chate sorunca adam i5 9. Nesılle 300 de takılırken ben neden 220yi geçemiyorum

Mc de de 800-900fps arasında oynarken bıanda 300-200 e düşüyor çıkıyor chunk 12de
Itopya dan aldım işlemciyi bozukkmu işlemcım **

Bu arada mc tlauncher dan dolayı olabılır ama bu kadar düşmemeli
 

Moech

80+
Katılım
10 Aralık 2024
Mesajlar
347
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Tuğra Yıldız
sistemini tam yazsaydin keske.
 

jombo

80+ Bronze
Katılım
20 Şubat 2025
Mesajlar
1,537
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
efe araci
ulan bu günde neden tlauncher kullanmamalısınız diye konu açmıştım :D onu okuyun hocam tlauncher çöptür profilimden bakabilirsiniz modlu minecraft rehberi
Öncelikle dostlar forumda çok fazla TLauncher adlı çöp minecraft launcherini kullanan gördüm tlauncher hem yavaş çalışmasıyla hem mod paketlerinin bozuk olmasıyla ve en önemlisi SPYWARE içermesi ile kesinlikle kullanılmaması gerektiğini savunuyorum bu konuyu açma sebebim insanları bilinçlendirmek ve daha güvenilir ve hızlı launcherlara yönlendirmek.

1. ilk olarak benim göz bebeğim SKLAUNCHER var bu arkadaş hem ücretsiz olup hemde premium hesabınızla oynayabileceğiniz harika bir launcherdir gerek ücretsiz bir şekilde CURSEFORGE desteği sağlaması onu benim için ve çoğu kullanıcı için 1. sıraya koyuyor.


CURSEFORGE REHBERİ:
Alıntıyı görüntüle öncelikle sklauncheri indirdiğinizde masaüstünüze bu şekil çıkarın ardından: bu bilgisayar/yerel disk C/kullanıcılar/adınız/curseforge/minecraft/ınstall şeklinde giriyoruz ardından sklauncheri o klasörün içine atıyoruz Alıntıyı görüntüle ardından normal minecraftın yanına gösterdiğim gibi '' _ '' koyuyoruz ve sklauncherin ismini ''minecraft'' yapıyoruz ardından kapatıp curseforgeden istediğniz mod paketini kurup oynayabilirsiniz ( sklauncher ayarlarından ram artırmayı unutmayın yoksa fps diplerde olur)
**********************************************************************************************************************************************************************************************
2. geldik en sade en güzellerinden biri TLegacy bu arkadaş hem sade hem bedava ve premium hesaplarınız ile giriş yapabildiğiniz için çok güzel bir launcher sklauncher kadar optimize çalışmasa da modsuz oynayacak arkadaşlar bunu indirebilir.


not: dostlar 3-5 tane daha launcher var fakat onlar hem reddit topluluklarında hem de ben kullanmadığım için önermek istemedim bu 2 si zaten çok basit ve çok çok yeterli olacaktır lütfen eğer TLauncher yüklemişseniz .minecraft klasörünü ve minecraft ile ilgili bütün her şeyi silin malwarebytesi orijinal sitesinden indirip pcnizi taratın ve ardından bu önerdiğim 2 sinden birini indirip ister premium ister bedava keyfini çıkarabilirsiniz. Hatam olduysa affedin dostlar ilk rehber postum hatam olduysa düzeltmeyi unutmayın. :peepokalp:
 

jombo

80+ Bronze
Katılım
20 Şubat 2025
Mesajlar
1,537
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
efe araci
Hocam zuladakı sorun nedır pekı tlauncher pekte umrumda degıl
bios ayarları yapılımı bios güncel mi ekran kartı güncel mi bunlar çok önemli amd software üzerinden güncelleyin driverınızı eğer güncelse bios güncellemeyi deneyin ve bios ayarlarınızı yapın.
 
Katılım
9 Ekim 2024
Mesajlar
63
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
bios ayarları yapılımı bios güncel mi ekran kartı güncel mi bunlar çok önemli amd software üzerinden güncelleyin driverınızı eğer güncelse bios güncellemeyi deneyin ve bios ayarlarınızı yapın.
Bıos 5-6ay eskı ekran kartı tam
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,063
Mesajlar
9,564,854
Üyeler
169,058
Son üye
amötör
Top Bottom