GPU 110 Derece Çözümünü bulamıyorum....

elinle bir dokun bak 100 derece gibi duruyor mu belki ntc bozuk olabilir

elinle bir dokun bak 100 derece gibi duruyor mu belki ntc bozuk olabilird
dogru resim mlsf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yaparsam yapayım çözümünü bulamıyorum

Hocam fanların 10 tane oldugunu yzmıssın akvaryum muhtemelen fanların yönlerini ters takmıs olabilirmisin fotograf yüklermisin sistemin

Hocam fanların 10 tane oldugunu yzmıssın akvaryum muhtemelen fanların yönlerini ters takmıs olabilirmisin fotograf yüklermisin sistemin
tamperli camı komple çıkardım hocam + vantilatör vuruyor

110 derece değil hotspot 110, GPU 84 derece. Kasanın yan kapaklarını açık bırak.

Hocam fotograf atarmisin cami mami gormeden nasil bilicez biz
1748201099869.webp
1748201112128.webp

1748201119496.webp

Ekran kartı nin termal macun değişimine ihtiyacı var, ekran kartının altındaki fanlar çok bir işe yaramıyor CPU soğutucu yu yanlış monte etmişsin , kasa nin fanları dışarıdan içeriye hava alırken sıvı soğutma fanları egzoz yerleşimde. Sıvı soğutma yi olduğu gibi yukarıya tak kasanın yukarısında ki fanları sök . Müsait bir zamanda fotoğrafların üzerinde cizeyim
Biraz daha uzaktan kasa nin hepsi aynı anda gözükecek şekilde fotoğraf cek

fanların döndüğünden eminsin demi? soğutucu blok işlemcisine temas etmemiş te olabilir.

gardaşlık herkes bişey yazmış önce sorun ekran kartındamı bakmak için uzay montaj yapıp sistemi kur öyle ekran kartında suçu ara bence benim kasadaydı sorun 84 derece normal geliyordu bana taki sistemi uzay montaj yapıp sorunun kasa hava sürkülasyonunda olduğuğn görene kadar lianli lancool 2 kasa aldım. benim ekran kartı 83 -84 civarında seyrediyordu sonra 77 - 78 e kadar geriledi 2k da test ediyorum bu arada . uzay montaj yap testini yap sorun kasada mı öğren önce fanlar dandikse 10 değl 20 fan taksan nafile hiçbir zaman aldığın kasanın orjinal fanlarını kullanma ben noctuanın fanlarını kullanıyorum . ayrıca kasanın altındaki fanlarıda aşağı bakacak şekilde ayarla hava atması için arka ve üst egzos fanları yeterli bir tavsiye vereceğim son olarak benim o şekilde en iyi hava alacak şekilde anlatıyorum sıvı soğutmanın fanlarını dışa tak dıştan içeri hava girsin onlarla gerisini dışarı hava atacak şekilde ayarla ben o şekilde kullanıyorum . sıcaklıklar bu arada ekran kartından ekran kartına farkediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fanların döndüğünden eminsin demi? soğutucu blok işlemcisine temas etmemiş te olabilir.
ekran kartından bahsediyor beyefendi işlemci ne alaka konuıyu okudunmu sen tam olarak

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,856
Üyeler
175,116
Son üye
legens07
Geri