120mm bir sıvı sogutucu al gitsinİ5 12400f
120mm bir sıvı sogutucu al gitsinİ5 12400f
hocam oda olabilir ama laptopsa bu dereceler normal dediğim gibi pc ise performansını kısıyor olabilir ve işlemci nedir ?90lara çıkmamak için performans kısıyo olabilirimi 85 te falan çalışıyor bilmediğimden soruyorum
İlk aldığımda 80 civarında geziyordu değiştirsem çok bir şey değişmicek gibiTermal macun yenile
hocam cidden 120mm bir sıvı soğutucu önerdin mi ya ? 120mm sıvı soğutucuların ne kadar kötü olduğunu anlatmama gerek var mı para israfı paranı denize at daha iyi yani.120mm bir sıvı sogutucu al gitsin
Leptop değil masa üstü i5 12400fhocam oda olabilir ama laptopsa bu dereceler normal dediğim gibi pc ise performansını kısıyor olabilir ve işlemci nedir ?
hocam kasanızı atın size bir hava soğutma önereyim kasanın boyutların göre.Leptop değil pc
Kasayı bulayım atıcam bekleyin hocamhocam kasanızı atın size bir hava soğutma önereyim kasanın boyutların göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12400f ise soğutması çok zor olmaz.
buyur hocam buhocam kasanızı atın size bir hava soğutma önereyim kasanın boyutların göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12400f ise soğutması çok zor olmaz.
dostum şöyle acıklayayım sana. ben 7500f kullanıyorum once bana stok fan kullan dedı bılgısayarı dızen arkadas sonra eger ısı degerlerınden memnun kalmazsan ben sana ucretsız 120 mm sıvı sogutucu verecegım dedı. stok fanla 82-87 arası değişen ısı degerım 120mm sıvı sogutucuyla (ucretsız taktı) 62-66 dereceler arasında. 120mm sıvı sogutucu etkısını burdan ölçebilirsin.hocam cidden 120mm bir sıvı soğutucu önerdin mi ya ? 120mm sıvı soğutucuların ne kadar kötü olduğunu anlatmama gerek var mı para israfı paranı denize at daha iyi yani.
hocam 120mm fiyatları çok kötü ve genel olarak 120mm ler çok kötü 800-900 tlik hava soğutmalar 120mm lerden daha iyi performans veriyor.dostum şöyle acıklayayım sana. ben 7500f kullanıyorum once bana stok fan kullan dedı bılgısayarı dızen arkadas sonra eger ısı degerlerınden memnun kalmazsan ben sana ucretsız 120 mm sıvı sogutucu verecegım dedı. stok fanla 82-87 arası değişen ısı degerım 120mm sıvı sogutucuyla (ucretsız taktı) 62-66 dereceler arasında. 120mm sıvı sogutucu etkısını burdan ölçebilirsin.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam şunu alın dereceler düşecektir kasanın aynısı var bende 2 fanlı hava soğutmalar sığmaz bu işinizi görür.Kasayı bulayım atıcam bekleyin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyur hocam bu
kesınlıkle bende para versem 120mm almazdım. thermalright pearless assın alırdımhocam 120mm fiyatları çok kötü ve genel olarak 120mm ler çok kötü 800-900 tlik hava soğutmalar 120mm lerden daha iyi performans veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam şunu alın dereceler düşecektir kasanın aynısı var bende 2 fanlı hava soğutmalar sığmaz bu işinizi görür.
Tamamdır hocam sağolunhocam 120mm fiyatları çok kötü ve genel olarak 120mm ler çok kötü 800-900 tlik hava soğutmalar 120mm lerden daha iyi performans veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam şunu alın dereceler düşecektir kasanın aynısı var bende 2 fanlı hava soğutmalar sığmaz bu işinizi görür.
o soğutucu o kasaya sığmayabilir hocam yoksa bende aynısını önerecektim.kesınlıkle bende para versem 120mm almazdım. thermalright pearless assın alırdım
eğer bedavaya aldıysan bedava olan her şey iyidir onuda unutmayınTamamdır hocam sağolun
Hayır 90 derece üstüne çıkmadan frekans felan kısmaz. Stok soğutucu kullanarak veya undervolt yaparak daha düşürebilirsin. Rust hafif bir oyun değil normal o derecelere çıkması90lara çıkmamak için performans kısıyo olabilirimi 85 te falan çalışıyor bilmediğimden soruyorum