Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

Bana 75-80k bütçeye sistem önerir misiniz
CPU
GPU
Anakart
RAM
SSD
Soğutucu
Kasa
PSU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz pahalı gibi

Yok tabii ki değil parça parça da olur. Ama hazır olursa daha çok işime gelir o yüzden yukardaki sistemi düşünmüştüm ama kötü mü sizce?
Kötü bence. Ayrıca pahalı.

CPU
GPU
Anakart
RAM
SSD
Soğutucu
Kasa
PSU

Biraz pahalı gibi

Hocam bana da bi sistem toplasanız 50-55k'ya 5070'li bir sistem. Teşekkürler şimdiden

Hocam 60 bin liraya 2K'da oynatacak sistem toplamak istiyorum. İşlemciyi Ryzen 7 7700x olarak düşündüm. Bu işlemciyi temel alıp nasıl bir sistem toplayabiliriz?

CPU
GPU
Anakart
RAM
SSD
Soğutucu
Kasa
PSU

Biraz pahalı gibi

hocam iyi günler ve helal olsun baya önermişsizin sistemler bana da 70k bandında 5070 sistem aklımda işlemci olarak i7 14 nasil var ultra 7265 te olabilir amd işlemcilere hakim değilim darboğaz olmamasını istiyorum ve ryzen 7 lerde olabilir ana kart gibi parçalarda önerir misiniz bence bu paralara kendim sistem toplasam daha iyi olur teşekürler

merhaba benim bütçem toplamda 65k-70k aklımda rtx 5070 ve i7 14 nesil var darboğaz yemesini istemiyorum yüksek kalitede oynamayı amaçlıyorum yeterli olurlar mı bilmiyorum ryzen kısmına pek hakim değilim ama testlerden gördüğüm kadar ryzen 7 7800x3d den daha iyi bir işlemci yorumunuz nedir ve buna uygun ana kart ne olabilir ve almayı planladığım kasada sıvı soğutma ile beraber ekstra fan da alıcam toplamda 10 fan olucak soğutma konusunda sorunum yok ful ddr5 sistem planlıyorum ddr6 pahalı olabilir ve ram mhz değerini seçtiğim ana karta yazan değere göre almalıyım değil mi ve de oc yapmayı planlıyorum ekran kartına ve işlemcine fikriniz nedir

hocam 40-45k'ya uzun ömürlü bir sistem önerebilir misin?

hocam iyi günler ve helal olsun baya önermişsizin sistemler bana da 70k bandında 5070 sistem aklımda işlemci olarak i7 14 nasil var ultra 7265 te olabilir amd işlemcilere hakim değilim darboğaz olmamasını istiyorum ve ryzen 7 lerde olabilir ana kart gibi parçalarda önerir misiniz bence bu paralara kendim sistem toplasam daha iyi olur teşekürler
O bütçeye 5070 Ti dizilir hocam.

Hocam bana da bi sistem toplasanız 50-55k'ya 5070'li bir sistem. Teşekkürler şimdiden
İşlemci
Anakart
RAM
SSD
Soğutucu
GPU
Kasa

Geri