Barisguzel1
80+
- Reaksiyon skoru
- 170
- Bütçe
- 50000
Arkadaşlar yeni gaming laptop almaya karar verdik. Ne tavsiye edersiniz hangi özeliklerde olsun ? ve hangi marka olsun ?
FHD - 16/512.
QHD - 16/1024.Acer Nitro 16 AN16-42 AMD R7 8845HS 16GB 1TB SSD RTX4060-8GB Dos 16 WUXGA 180Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QSKEY.004 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Nitro 16 AN16-42 AMD R7 8845HS 16GB 1TB SSD RTX4060-8GB Dos 16 WUXGA 180Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QSKEY.004 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
QHD - 32/1024.
Nitro 16'larda sıvı metal macun bulunuyor. Akma yapabiliyor, yapan kullanıcılar var ancak bu ihtimal diğer modellerin...
Anakartı satın almak için ebeveynleri dolandırdım. Artık ailemin gözünde de dolandırıcı ilan edildim. Amma velakin, seninle aramızdaki vukuatı hala bilmiyorlar. O aile içerisindeki ayrı gayriresmi bir vukuatım. Henüz bilinmeyen/açığa çıkmayan.@OtizmliEmre ortalıkta yokttun canın bişeye mi sıkkın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emre bide anakart almışsın neden hayırlı olsun.
anakartı nede aldın amacın neydi ?Anakartı satın almak için ebeveynleri dolandırdım. Artık ailemin gözünde de dolandırıcı ilan edildim. Amma velakin, seninle aramızdaki vukuatı hala bilmiyorlar. O aile içerisindeki ayrı gayriresmi bir vukuatım. Henüz bilinmeyen/açığa çıkmayan.
Gigabyte anakartıma kısa devre yaptırdım yanık kokuları geldi. 250w Casper PSU ile birlikte eskiciye 50 liraya verdim.anakartı nede aldın amacın neydi ?
bu anakarttada aynı işlemciyi aynı rami aynı ekranını kullanıyorsun demi ? bide ayrıca nasıl becerdin ?Gigabyte anakartıma kısa devre yaptırdım yanık kokuları geldi. 250w Casper PSU ile birlikte eskiciye 50 liraya verdim.![]()
Aynen, bios kurtarmaya çalışırken cımbızı yanlış devrelere tutuşturdum.bu anakarttada aynı işlemciyi aynı rami aynı ekranını kullanıyorsun demi bide ayrıca nasıl becerdin ?
google hesabını kurtarmak için hacker bulmuştun ne oldu ? kurtardın mı ?Aynen, bios kurtarmaya çalışırken cımbızı yanlış devrelere tutuşturdum.
Hacker'lar 2000 liradan aşağısını kabul etmiyorlar. X'den buldum onları.google hesabını kurtarmak için hacker bulmuştun ne oldu ? kurtardın mı ?