Ücretsiz güvenilir antivirüs önerisi

aslanberg

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.

Bilinmedik güvenilir olmayan sitelerden herhangi bir şeyler indirip kurmadığın sürece hiç bir sorun olmaz. Windows'un kendi antivirüsü yeterlidir. He ona rağmen PC de yavaşlana kasma vs yaşanırsa malwarebytes kurup tarama yapabilirsin.

Bilinmedik güvenilir olmayan sitelerden herhangi bir şeyler indirip kurmadığın sürece hiç bir sorun olmaz. Windows'un kendi antivirüsü yeterlidir. He ona rağmen PC de yavaşlana kasma vs yaşanırsa malwarebytes kurup tarama yapabilirsin.
İnternet üzerinden reklam yiyerek virüs bulaşacağından endişe ediyorum. Korsan oyun indiren birisi değilimdir. En fazla Football Manager için yama yüklerim onlarda güvenilir sitelerdir.

Yeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.
Gerek yok ya düz defender gayet iş görür sistemi gereksiz yoruyor diğer anti virüs yazılımları hepsi saçmalık bence, sistemi koruyoruz diyolar veri çalıyolar satıyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet üzerinden reklam yiyerek virüs bulaşacağından endişe ediyorum. Korsan oyun indiren birisi değilimdir. En fazla Football Manager için yama yüklerim onlarda güvenilir sitelerdir.
Reklamdan virüs felan bulaşmaz

KVRT(kaspersky virüs removal tool) indir bütün diskleri falan ne varsa seç ve taramayı başlat veya malwarebytes kullanabilirsin

Zero trust içeren Comodo
Sistem iyiyse bitdefender
Klasik Kaspersky
Yoksa Windows defender

Tertemiz yorum.
Ek olarak şüpheli dosyaları indirmeden önce virustotal sitesine girip dosyaları atıp tarama yapın. PC'de şüphelendiğiniz durum varsa antimalwarebytes indirip tarama yaparsınız. Ben 32 yaşındayım orijinal sahip olduğum oyunları bile korsan indirip oynarım bir kez bile virüs bulaşmadı, bir kez bile antivirüs programına ihtiyaç duymadım.

En iyisi bitdefender

Kasper ise türkiyeye özel fiyatlandırması ise iyi bir seçenecek.

valla hiç gerek yok yokken yediklerin zaten dandik olur sadece bilgisayarı yavaşlatır iyi virüslerde zaten antivirüs olsada bi işe yaramaz korsan olarak rdr yi 100mb a indimediğin sürece saçma sapan işler yapmazsan sorun yok olursada format at geç

Suphelendigin durumlarda Malwarebytes indirip tarama yap, sonra tekrar sil. Windows defender yeterli

KVRT

Geri