İnternet üzerinden reklam yiyerek virüs bulaşacağından endişe ediyorum. Korsan oyun indiren birisi değilimdir. En fazla Football Manager için yama yüklerim onlarda güvenilir sitelerdir.Bilinmedik güvenilir olmayan sitelerden herhangi bir şeyler indirip kurmadığın sürece hiç bir sorun olmaz. Windows'un kendi antivirüsü yeterlidir. He ona rağmen PC de yavaşlana kasma vs yaşanırsa malwarebytes kurup tarama yapabilirsin.
Gerek yok ya düz defender gayet iş görür sistemi gereksiz yoruyor diğer anti virüs yazılımları hepsi saçmalık bence, sistemi koruyoruz diyolar veri çalıyolar satıyolarYeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.
Reklamdan virüs felan bulaşmazİnternet üzerinden reklam yiyerek virüs bulaşacağından endişe ediyorum. Korsan oyun indiren birisi değilimdir. En fazla Football Manager için yama yüklerim onlarda güvenilir sitelerdir.
KVRT(kaspersky virüs removal tool) indir bütün diskleri falan ne varsa seç ve taramayı başlat veya malwarebytes kullanabilirsinYeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.
Zero trust içeren ComodoYeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.
Tertemiz yorum.Bilinmedik güvenilir olmayan sitelerden herhangi bir şeyler indirip kurmadığın sürece hiç bir sorun olmaz. Windows'un kendi antivirüsü yeterlidir. He ona rağmen PC de yavaşlana kasma vs yaşanırsa malwarebytes kurup tarama yapabilirsin.
Ek olarak şüpheli dosyaları indirmeden önce virustotal sitesine girip dosyaları atıp tarama yapın. PC'de şüphelendiğiniz durum varsa antimalwarebytes indirip tarama yaparsınız. Ben 32 yaşındayım orijinal sahip olduğum oyunları bile korsan indirip oynarım bir kez bile virüs bulaşmadı, bir kez bile antivirüs programına ihtiyaç duymadım.Yeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.
Suphelendigin durumlarda Malwarebytes indirip tarama yap, sonra tekrar sil. Windows defender yeterliYeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.
KVRTYeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.
dostum adguard ekle tarayıcına engeller reklamlarıYeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.