Çözüldü✓ Tuf a15 4060 vs gamegaraj slayer 5050

Şimdi anlaşıldı, benim IQ onu düşünmeye yetmeyince. Yine problem değil de mobile göre çok hızlı ve iyi yazıyorsun sen.
Ellerim kırılıyor mobilde yazacağım diye klavye öylemi tak tak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır profilinize giremiyorum
Telefonunuzda Google varsa masaüstü sitesi özelliğine tıklayarak görebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
katılıyorum Asus tuf a15 4060 140w lık versiyonunu 6 ay kadar kullandım
herhangi bir ısınma vs yaşamadım normal kullmanım içnde oyun içinde gayet ideal.
malzeme kalitesi olarakta fiyatına göre bence iyi
elimde dell g15 bir laptop var ona göre çok çok daha iyi bir kasa kalitesi olduğunu söyleyebilirim.
Sence vatandan Asus tuf gaming a15 ryzen 5 7535hs rtx 4060 alınır mı? 40kya

Sence vatandan Asus tuf gaming a15 ryzen 5 7535hs rtx 4060 alınır mı? 40kya
alinir tabij

Şimdi anlaşıldı, benim IQ onu düşünmeye yetmeyince. Yine problem değil de mobile göre çok hızlı ve iyi yazıyorsun sen.
Ellerim kırılıyor mobilde yazacağım diye klavye öylemi tak tak.

Telefonunuzda Google varsa masaüstü sitesi özelliğine tıklayarak görebiliyorsunuz.
biliyorum sonradan gördüm
el alışkanlığı telefonda yazma işi
alışılınca basit

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
O arkadaş mağdur olmuş bir şeyden onu yazıyor, konu açmamışsa görsel paylaşmamışsa inanmak güç yine de o yüzden inanmayanlara hak veririm hakikaten güzel cihaz TUF A15 ama adama hangi modelini kullandın bu yorumu yapıyorsun deyip G870 direkt bozuk geliyor demiş orada bittim.

Kendisi sanırsam 10 adet G870 eskitti o yorumu yapmak için. Hangi modelini kullandın yorum yaptından kendi kullanmadığı veya kısa süre kullandığı modele eleştiri yapmış. Kendi eleştiriyor kendi yapıyor aferin ne biçim insanlar ile aynı forumdayız acaba diye soruyorum.
Tuf a15 aldım şuanda elimde guncelleme yapıyorum sağolun

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,307
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar