Çözüldü✓ Tuf a15 4060 vs gamegaraj slayer 5050

O arkadaş mağdur olmuş bir şeyden onu yazıyor, konu açmamışsa görsel paylaşmamışsa inanmak güç yine de o yüzden inanmayanlara hak veririm hakikaten güzel cihaz TUF A15 ama adama hangi modelini kullandın bu yorumu yapıyorsun deyip G870 direkt bozuk geliyor demiş orada bittim.

Kendisi sanırsam 10 adet G870 eskitti o yorumu yapmak için. Hangi modelini kullandın yorum yaptından kendi kullanmadığı veya kısa süre kullandığı modele eleştiri yapmış.
Bence marka odaklı değil de model odaklı bakmak lazım örneğin G770 bende önermem ama G870 iyi fazla sorun yaşayan görmedim. A15 tek negatif özelliği limit atmadığın takdir de işlemci ısınıyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela ne alabilirim son konuma bakabilirsiniz
4060 alcaksan bunu al

Bence marka odaklı değil de model odaklı bakmak lazım örneğin G770 bende önermem ama G870 iyi fazla sorun yaşayan görmedim. A15 tek negatif özelliği limit atmadığın takdir de işlemci ısınıyor maalesef
Sözüm sana değil zaten güzel konuşuyorsun da, senin teknoloji şans işidir yorumuna kalpli emoji atıp Casper'a genelleme yapması komik değil. Marka kötü vs. dese yine umurumda değil de direkt tüm modelleri bozuk demek kusura bakmasın ama adama ta*ak mı geçiyorsun derler. Eleştirinin de bir adabı var ? Düzgün bir eleştiri yapmak çok mu zor ? Bu adabı aşacaksak polemik yapar zaten. Nick zaten konuşuyor ya. Casper gömüp Monster'ı önerecek sanırsan yar, iki tane yerli marka var ülkede biri kötü olup diğerinin daha iyi olmasına hiç inanasım gelmedi. Ciddiye alınmaması gereken bir şahıs.

Son düzenleme:

4060 alcaksan bunu al
Hocam v15-16 sıkıntılı diyorlar ayriyeten rust oynuyorum genellikle 32ram ve güçlü işlemci lazım buna göre öneriniz var mı

Sözüm sana değil zaten güzel konuşuyorsun da, senin teknoloji şans işidir yorumuna kalpli emoji atıp Casper'a genelleme yapması komik değil. Marka kötü vs. dese yine umurumda değil de direkt tüm modelleri bozuk demek kusura bakmasın ama adama ta*ak mı geçiyorsun derler. Eleştirinin de bir adabı var ? Bu adabı aşacaksak polemik yapar zaten.
Tabi bir cihaza bozuk geliyor demek genelleme yapılmış bir yorum, abartı olmuş biraz.

Hocam v15-16 sıkıntılı diyorlar ayriyeten rust oynuyorum genellikle 32ram ve güçlü işlemci lazım buna göre öneriniz var mı
Bu v15 v16 değil hocam nitro 16 gayet güzel cihaz işlemcisi de güçlü

Adama boş yorum yapma deyip boş yorum yapmışsın.
g770 ile sorun yaşamayan 1 kişi göster tamam derim

Sözüm sana değil zaten güzel konuşuyorsun da, senin teknoloji şans işidir yorumuna kalpli emoji atıp Casper'a genelleme yapması komik değil. Marka kötü vs. dese yine umurumda değil de direkt tüm modelleri bozuk demek kusura bakmasın ama adama ta*ak mı geçiyorsun derler. Eleştirinin de bir adabı var ? Düzgün bir eleştiri yapmak çok mu zor ? Bu adabı aşacaksak polemik yapar zaten. Nick zaten konuşuyor ya. Casper gömüp Monster'ı önerecek sanırsan yar, iki tane yerli marka var ülkede biri kötü olup diğerinin daha iyi olmasına hiç inanasım gelmedi. Ciddiye alınmaması gereken bir şahıs.
yani firma sanami ait dostum ben tecrubelerimi paylastim casper alipta 10 günde sorun cikarmayan hiçbir urunu yok al dene yani monstorenda çogu modelinin casperla ayni oldugu bir gerçek

g770 ile sorun yaşamayan 1 kişi göster tamam derim

yani firma sanami ait dostum ben tecrubelerimi paylastim casper alipta 10 günde sorun cikarmayan hiçbir urunu yok al dene yani monstorenda çogu modelinin casperla ayni oldugu bir gerçek
Firma bana ait değil ama eleştirdiğin ürünün bir üst modeli bana ait dostum. Attığın yorumda kafa karıştırıcı, gereksiz fazla genelleme yapılmış, tecrübe ile alakası olmayan bir yorumdu. Buna burada kimse hayır diyemez herhalde. Tecrübe anlattığın kısım bu konuda değil varsa da ben göremedim ama tecrübe ile alakası yoktu yorumunun. G770 kötü veya değil bilemem kullandığım model o değil ancak yaptığın genelleme çok yanlış. Casper dediğin marka zaten senin benim eleştirmemle ne düzelecek bir marka ne de batacak. Casper zaten hali hazırda devlet bürokrasisinde çalışıyor müşterisi hazır, o yüzden bunu dikkate alarak seviyemizi ve eleştiri dengemizi koruyarak belki de kutuplaştırıcı yorumlar yerine kullanıcıların veya müşterilerin veyahut tüketicilerin işine yaracak eleştiriler kullanırsak daha iyi olur.

yani firma sanami ait dostum ben tecrubelerimi paylastim casper alipta 10 günde sorun cikarmayan hiçbir urunu yok
Firma Türkiye'nin ilk yerli pc markası gibi bir şey, haliyle 10 larca farklı laptop modeli var. Elimde bulunanda 10 günde bozulmadı 2 3 yıl desen anlarım 10 gün ne ? Tekrar ediyorum siz beni ciddiye almamışsınız sizi de almak hata gibi görünüyor.

Firma bana ait değil ama eleştirdiğin ürünün bir üst modeli bana ait dostum. Attığın yorumda kafa karıştırıcı, gereksiz fazla genelleme yapılmış, tecrübe ile alakası olmayan bir yorumdu. Buna burada kimse hayır diyemez herhalde. Tecrübe anlattığın kısım bu konuda değil varsa da ben göremedim ama tecrübe ile alakası yoktu yorumunun. G770 kötü veya değil bilemem kullandığım model o değil ancak yaptığın genelleme çok yanlış. Casper dediğin marka zaten senin benim eleştirmemle ne düzelecek bir marka ne de batacak. Casper zaten hali hazırda devlet bürokrasisinde çalışıyor müşterisi hazır, o yüzden bunu dikkate alarak seviyemizi ve eleştiri dengemizi koruyarak belki de kutuplaştırıcı yorumlar yerine kullanıcıların işine yaracak eleştirielr kullanırsak daha iyi olur.

Firma Türkiye'nin ilk yerli pc markası, haliyle 10 larca farklı laptop modeli var. Elimde bulunanda 10 günde bozulmadı 2 3 yıl desen anlarım 10 gün ne ? Tekrar ediyorum siz beni ciddiye almamışsınız sizi de almak hata gibi görünüyor.
hangi model kullaniyorsun g870 4060 or 5060 ?

Firma bana ait değil ama eleştirdiğin ürünün bir üst modeli bana ait dostum. Attığın yorumda kafa karıştırıcı, gereksiz fazla genelleme yapılmış, tecrübe ile alakası olmayan bir yorumdu. Buna burada kimse hayır diyemez herhalde. Tecrübe anlattığın kısım bu konuda değil varsa da ben göremedim ama tecrübe ile alakası yoktu yorumunun. G770 kötü veya değil bilemem kullandığım model o değil ancak yaptığın genelleme çok yanlış. Casper dediğin marka zaten senin benim eleştirmemle ne düzelecek bir marka ne de batacak. Casper zaten hali hazırda devlet bürokrasisinde çalışıyor müşterisi hazır, o yüzden bunu dikkate alarak seviyemizi ve eleştiri dengemizi koruyarak belki de kutuplaştırıcı yorumlar yerine kullanıcıların veya müşterilerin veyahut tüketicilerin işine yaracak eleştiriler kullanırsak daha iyi olur.

Firma Türkiye'nin ilk yerli pc markası, haliyle 10 larca farklı laptop modeli var. Elimde bulunanda 10 günde bozulmadı 2 3 yıl desen anlarım 10 gün ne ? Tekrar ediyorum siz beni ciddiye almamışsınız sizi de almak hata gibi görünüyor.
Şimdi 1.si casprı kimse isteyerek tercih etmez bütçe o kadar çıktığı veya ucuz olduğu için alıyor ve şuan pişman olmayan ben görmedim buna örnek forumlar ve kendi çevrem g770 de 3. günde yanık kokusu gelmişti servisleri beni başından salmıştı iade bile yapmadı tamirle bile uğraşmamışti öyle rezil bir firma musteri temsilcisi konusunda
onun haricindeki hazir sistem sekilde sistemler satıyor zaten fiyatları gereksiz pahalı telefonlarındaki panel tipide 10 senelik panelleri kullanıp millete kitleme çabasında olan bir firma g870 serisi düzeldi diyolar istediği yapsın bu saatte sonra benim için casperın gözümde hiçbir değeri kalmadı çoğu kişi içinde öyle şuan itibarını feci zedeledi. o yüzden kimse övmüyor.

İmzamı görmüyor musunuz ?
hayır profilinize giremiyorum

hayır profilinize giremiyorum
İmzayı gizleme ayarı mı var o zaman ? Ben misafir üye olarak görebiliyorum diye herkes görüyor sanıyorum. Boşuna yazdık her şeyi.:kekw:
Nasıl .webp

Geri