Pringles türkiyenin bazı yerlerinde satışta

Cagdas5389

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
894
1754948961054.webp

1754948983514.webp

diyebilecek pek bir şey yok

Bu kardeş en son aramızdan ayrıldığında 50 lira falan değil miydi?

IMG_2281.webp

330-89=241tl çoğu şey gibi diyecek birşeyimiz hem var hem yok gibi umarım yatacak yerleri olmaz ve güzel coğrafyalı güzel ülkem belki düzelir en azından neyse daha detaya girersem zar zor diplomam olacak oda gider fln zaten işe yaramıyor hiç olmaz

umarım yatacak yerleri olmaz ve güzel coğrafyalı güzel ülkem belki düzelir
Daha da sarpa sarmaya devam ederse güzel ülkem falan demekten ve tıp okumaktan vazgeçip Almanya'ya şoför olmak için taşınırım.

o kadar pahalıydıkı dıkkatımı cekmıyordu kalktıgını bıle sımdı burdan gordum ben en son 80 lıra arası gormustum 330 lıra ne ya sakamısınız

Pringles İsrail malı mı? İsrail'i destekliyor mu? Pringles’ın sahibi Kellanova (eski adıyla Kellogg’s Company) 2012’de P&G’den satın alınmıştır. Kellogg’s Company ve ürünlerinin boykot listesinde olmasının başlıca nedeni şirketin Tel Aviv Üniversitesi’yle yaptığı işbirliğidir. Tel Aviv Üniversitesi, İsrail’in işrailini meşrulaştırma çabaları ve İsrail ordusuna verdiği desteklerle soykırımın ve işgalin suçlularından olanbir kurumdur. Kellog’s Company ’Kellogg-Recanati International Executive MBA Program’ adı altında Tel Aviv Üniversite’sine destek olmakta ve bahsedilen programla da İsrail’in çıkarlarına hizmet edecek yöneticiler yetiştirilmesine katkıda bulunmaktadır.

Yurtdışında Doritos, Pringles'tan daha pahalı ama Doritos Türkiye'de 55 TL, Pringles 330 TL neden?

Hükümetin okuduğu şahlanış palavraları her yerden patlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,777
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri