Galax 5080 alınır mı?

biraz araştırma yaptım galax markasında taksıt yapan bır yer bulamadım :D sorum değişti inno3d ve palit marka alınır mı?

2'si arasından palit daha mantıklı. Gaming gecesini bekle 1 gün zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kral 5070ti zaten benım kartla aynı performans degıstırıken bıraz daha yukarıya cıkmak ıstıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah
Yerinde olsam 5080 asla almazdım. Monitörün 2k zaten 5080 vs 5070ti videolarını izle asıl fark 4kda oluyor. %10 fark için %30 daha fazla fiyat

Hayır senin kartla aynı değil çünkü bu yaşadığın sorunları yaşatmıyor.
doğru ama 5080 istiyorum :D

Yerinde olsam 5080 asla almazdım. Monitörün 2k zaten 5080 vs 5070ti videolarını izle asıl fark 4kda oluyor. %10 fark için %30 daha fazla fiyat
araştırıcam hocam

hocam araştırdım arada %10 fark var yok yanı dediğin gibi %10 için 20.000bın fark verilmez

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

araştırıcam hocam

hocam araştırdım arada %10 fark var yok yanı dediğin gibi %10 için 20.000bın fark verilmez
Evet dediğim gibi. En basitinden vram bile aynı. 5080 bu serinin en gereksiz kartı. 5090 bile daha kullanışlı

Kısmen giriş orta seviye 5080 alacağına yüksek seviye 5070ti alırsın.

Galax 5080 e o parayı vereceğine Asus Tuf Gaming 5070 TI al daha iyi bence çünkü hem kafan rahat eder hem de hemen hemen aynı fiyattalar

Bu 9070 XT ekran kartların da hala sorunlar devam ediyor mu? Bende 4070 süper ekran kartımı sattım 10 gündür 5070 ti kovalıyorum indirim yakalayamadım 9070 XT almaya niyetlendim sorun yaşayanların yazılarını görür oldum

5080 alınmaz aşırı.pahali 9070 XT var sanırım gerek yok değiştirmene

araştırıcam hocam

Dostum, madem 5080 verecek paran var, 5070 Ti Super ve 5080 Super serilerini bekle. Duruma göre hareket edersiniz. Şimdilik sorununu DDU ile felan tekrar tekrar silip yükle, kablo değiştir vs. Evet farkındayım rahatsız edici duruyor ama biraz daha sabretmeniz, hem cebiniz hem de performans açısından sizlere daha yararlı olacaktır.

Her telden farklı ses geldiğine göre bi anda 1080ti alarak tüm görüşlere karşı çıkmalısın.

Bu 9070 XT ekran kartların da hala sorunlar devam ediyor mu? Bende 4070 süper ekran kartımı sattım 10 gündür 5070 ti kovalıyorum indirim yakalayamadım 9070 XT almaya niyetlendim sorun yaşayanların yazılarını görür oldum
kral bendede daha düne kadar bı sıkıntı yoktu oyle ufak tefek oluyor du ama onemsenmıyecdek derecede wın 11 e gectım optımeze edılmemısmı artık veya yazılımsalmı guncellemedemı bılmıyorum bıyerde bozmuslar kartı wın 11 de ıyı degıl youtube da kasıyorvıdeo atıcam sımdı ızle

atamıyorum a... kanser oldum format atıyorum ben win 10 a geri donuyorum allaha emanet

Son düzenleme:
windowsta gezinirken takılıyor youtuba girdıgım zaman vıdeo ızlerken takılıyor yazılımında kullandıgım seyler kenkedı kendıne gıdıyor
Sistem stabilite testi yap. Bu sorunlar genelde ekran kartı ile alakalı olmayabilir. Ayrıca 5070Ti varken 5080 alınmaz. Hatta Super modeller yoldayken şu an 5000 serisi hiçbir kart alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,298
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri