GALAX RTX 5080 EXG Satın aldım

hayırlı olsun hocam sıcaklık ve performans sonuçları nasıl? furmark ve 3dmark sonucu atma şansınız var mı

Hayırlı olsun, çok şık durmuş. Aynı modelin 4070 TI S'si var bende ve bu karta geçme düşüncem var bir süredir ancak değer mi karar veremedim. Siz hangi karttan geçtiniz hocam? Deneyiminizi paylaşabilir misiniz?

Hayırlı olsun, çok şık durmuş. Aynı modelin 4070 TI S'si var bende ve bu karta geçme düşüncem var bir süredir ancak değer mi karar veremedim. Siz hangi karttan geçtiniz hocam? Deneyiminizi paylaşabilir misiniz?
Valla hocam şöyle diyeyim 7900XT nitro ekran kartından geçiş yaptım ben iyi ki de geçiş yapmışım RTX 5080 Sonuçta DLSS 4 +MFG var bunları açmasan bile FPS oyunlarında ve Hikayeli oyunlarda kendi Saf kas güçü yeterli oluyor böyle özetleyeyim sana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun hocam sıcaklık ve performans sonuçları nasıl? furmark ve 3dmark sonucu atma şansınız var mı
Tamam hocam yaptığım zaman atacağım :peepokalp:

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx
ne zaman amd kart yerine ndvia kart önerirsem amd fanlar tarafından spam saldırısı alıyorum
Öyle insanlar her forumda var ya hocam.
Bende 9070XT ile RTX 5080 ekran kartını bir tutmuştum bir zamanlar hahahaha :D

Ek bilgi ; Pubg oyununda biliyorsunuz 650-700-550 arası fps almak zordur bu kart ile ve işlemcim ile bu fpsleri almaktayım en düşük 450 oluyor.

Hayırlı olsun hocam sonunda aldın bi ekran kartı.Çok da güzel gözüküyor

Arkadaşlar çok memnunum iyi ki almışım ben satın aldıktan sonra fiyatı 72K oldu.
Görsel olarak merak edenlerimiz olmuştu onlar için atıyorum bunları ve diğer görüp almak isteyenler için.
Bayıldım resmen RTX 5080 GALAX EXG BEYAZ :peepokalp::peepokalp::peepokalp:
Hocam hayırlı olsun,şöylw birşeyler dizmek istiyorum bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim.Hocam sistem kaca mal oldu ve diger parcalarin ne?

bende de sıfır kapalı kutu asus tuf 5080 var ilgilenen olursa satabilirim
Kaça?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,061
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81