Ne alaka hocam 5080 ile 9070XT birmihayırlı olsun şimdi gelir rx9070xt daha ucuz daha iyi diyen amd fanlar
Valla hocam şöyle diyeyim 7900XT nitro ekran kartından geçiş yaptım ben iyi ki de geçiş yapmışım RTX 5080 Sonuçta DLSS 4 +MFG var bunları açmasan bile FPS oyunlarında ve Hikayeli oyunlarda kendi Saf kas güçü yeterli oluyor böyle özetleyeyim sana.Hayırlı olsun, çok şık durmuş. Aynı modelin 4070 TI S'si var bende ve bu karta geçme düşüncem var bir süredir ancak değer mi karar veremedim. Siz hangi karttan geçtiniz hocam? Deneyiminizi paylaşabilir misiniz?
Tamam hocam yaptığım zaman atacağımhayırlı olsun hocam sıcaklık ve performans sonuçları nasıl? furmark ve 3dmark sonucu atma şansınız var mı
ne zaman amd kart yerine ndvia kart önerirsem amd fanlar tarafından spam saldırısı alıyorumNe alaka hocam 5080 ile 9070XT birmi
Valla doğrudur hocamne zaman amd kart yerine ndvia kart önerirsem amd fanlar tarafından spam saldırısı alıyorum
Öyle insanlar her forumda var ya hocam.ne zaman amd kart yerine ndvia kart önerirsem amd fanlar tarafından spam saldırısı alıyorum
Hocam hayırlı olsun,şöylw birşeyler dizmek istiyorum bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim.Hocam sistem kaca mal oldu ve diger parcalarin ne?Arkadaşlar çok memnunum iyi ki almışım ben satın aldıktan sonra fiyatı 72K oldu.
Görsel olarak merak edenlerimiz olmuştu onlar için atıyorum bunları ve diğer görüp almak isteyenler için.
Bayıldım resmen RTX 5080 GALAX EXG BEYAZ![]()
Kaça?bende de sıfır kapalı kutu asus tuf 5080 var ilgilenen olursa satabilirim