renk tercihim yok klavye de 60key istiyorum alıştım çünkü ona
klavye hyperx almıstım basmama yapmaya basladı bu da yapar mı acaba![]()
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
Royal Kludge M3 Dark Night 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse
Royal Kludge M3 Dark Night 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hot swap var başka bir tuşla değiştirebilirsiniz eğer öyle bir durum olursaklavye hyperx almıstım basmama yapmaya basladı bu da yapar mı acaba
Yapar ama hotswap değişmek kolay. Ayrıca şöyle bi sıkıntı var manyetik switch bulmanız zor.klavye hyperx almıstım basmama yapmaya basladı bu da yapar mı acaba
Mekanik switch desteklemiyor, manyetik switch bulmak da zor uyumlu maalesefhot swap var başka bir tuşla değiştirebilirsiniz eğer öyle bir durum olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
içinden çıkan aparatla çıkar yenisini tak
manyetik switch bulmak zor değil de çok pahalı mekaniğe göreYapar ama hotswap değişmek kolay. Ayrıca şöyle bi sıkıntı var manyetik switch bulmanız zor.
Mekanik switch desteklemiyor, manyetik switch bulmak da zor uyumlu maalesef
Mekanikteki gibi her switch her boarda uymuyor ondan zor yoksa fiyat olarak çok sıkıntı değil ayda yılda bi bozulacak şeylermanyetik switch bulmak zor değil de çok pahalı mekaniğe göre
hocam mouse için mchose a5 ultra al parolapara ile 1600tl ye gelecek piyasada ki en f/p ve iyi parçaları kullanan mouse klavye için önerim yok ama ben apex 3 tkl kullanıyorum memnunumArkadaşlar evleniyorum. aktif kullandıgım hyperx 60key klavyede basmayan tuşlar var nasıl tamir olur bılmıyorum tuşlar basıyor ama bazen tekliyor
o yüzden yeni klavye ve yeni mouse almak istiyorum bütçe 4 bin vs.
8.000 hz kablosuz kullanılabiliyor.hala bulamadım, arkadasların attıgından da emın olmadım yardımcı olacak varmıdır