- Konu Sahibi Konu Sahibi
güç kaynağı kasayla beraber gelmisti hocam, sistem 2023 agustostan beri bende fakat bir sorun yaratmadı. Problem cikarir mi?Güç kaynağını değiştirerek başlamanı öneririm komple satmayacaksan.
güç kaynağı kasayla beraber gelmisti hocam, sistem 2023 agustostan beri bende fakat bir sorun yaratmadı. Problem cikarir mi?Güç kaynağını değiştirerek başlamanı öneririm komple satmayacaksan.
İçindeki modelin BPA veya Bpab serisi olması lazım. İç bileşenleri kötü modeller ikiside.güç kaynağı kasayla beraber gelmisti hocam, sistem 2023 agustostan beri bende fakat bir sorun yaratmadı. Problem cikarir mi?
Islemcisi hakkinda ne dersiniz hocam bununhttps://www.hepsiburada.com/zarvix-...060xt-freedos-tavsiye-sistem-pm-HBC00009HT1GB bu tarz bi sistemi 33k civarı topluyorsun şuan ama bu bile alınır 9 taksit avantajı var hb kart yoksa 6 taksit nakit yoksa mantıklı seçim
https://pckolik.com.tr/tavsiye-sist...on-rx-9060xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-m2-nvme-ssdIslemcisi hakkinda ne dersiniz hocam bunun
ideal ddr5 fiyat performans olarak 9070 ile aynı işlemciyi kullanıyorumIslemcisi hakkinda ne dersiniz hocam bunun
eğer sistemi komple satıp ddr5 geçmeye tamamsan vazgeç eğer yok ben fazla masraf istemiyorum diyorsan güzel fiyat.Hocamlar tam suan ryzen 5 5800x satan kisi mesaja döndü 5500tlye okeyliyor ne yapmalıyım
hocam acikcasi attiginiz sistem de hoşuma gitti ama soylediginiz ozellestirmeyle 37 38k bandina cikiyor acikcasi biraz zorlayabilireğer sistemi komple satıp ddr5 geçmeye tamamsan vazgeç eğer yok ben fazla masraf istemiyorum diyorsan güzel fiyat.
hocam peki 5800x aldiktan sonra direkt takip kullanabilir miyim?eğer sistemi komple satıp ddr5 geçmeye tamamsan vazgeç eğer yok ben fazla masraf istemiyorum diyorsan güzel fiyat.
b450 ana kartın var %90 kullanırsın bir ihtimal bios güncellemesi isteyebilir.hocam peki 5800x aldiktan sonra direkt takip kullanabilir miyim?
biosu kontrol edip ona gore hareket edecegim hocamb450 ana kartın var %90 kullanırsın bir ihtimal bios güncellemesi isteyebilir.
hocam kontrol ettim gpt ile de teyitledim direkt takıp kullanabiliyorum, yarın sabah alıyorum işlemciyib450 ana kartın var %90 kullanırsın bir ihtimal bios güncellemesi isteyebilir.