Honor telefon önerisi

coterine

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar 37k bütçem vardı telefon araştırdım bu fiyata honor 400 pro yu uygun gördüm ama 13 k daha zorlayıp bir şekilde honor magic 7 proyu almalimiyim o aradaki farka değermi eğer cidden degecekse bu şekil zorliycam

Arkadaşlar 37k bütçem vardı telefon araştırdım bu fiyata honor 400 pro yu uygun gördüm ama 13 k daha zorlayıp bir şekilde honor magic 7 proyu almalimiyim o aradaki farka değermi eğer cidden degecekse bu şekil zorliycam
37k varken
S24/24+
14t pro
Gibi telefonlar varken neden honor

Magic 7 Pro için o kadar fark değmez, abime de tefon alırken çok araştırdık, en mantıklısı yine her türlü Honor 400 Pro idi, aşırı F/P bir telefon, hiç düşünmeden alabilirsin.

Magic 7 Pro için o kadar fark değmez, abime de tefon alırken çok araştırdık, en mantıklısı yine her türlü Honor 400 Pro idi, aşırı F/P bir telefon, hiç düşünmeden alabilirsin.
Bende çok beğendim ama
Yan çerçevenin plastik olması
İşlemcinin kısılmış olması
Gibi farklar soğuttu telefondan

Bende çok beğendim ama
Yan çerçevenin plastik olması
İşlemcinin kısılmış olması
Gibi farklar soğuttu telefondan
İşlemci kıslmış mı bilmiyorum ama hiç fark etmedim bile, abimde Honor 400 Pro, amcamda Samsung Galaxy S25 var, performans olarak Antutu yapmadım ama hissiyatta ve görünürde fark yok, kamerası Honor'un daha iyi. Plastik çerçeveyi de çok önemsemedim, bu fiyat bandında böyle bir telefon almak zaten hayal olurdu, fiyat performans olduğundan bu da göz ardı edilebilir olarak bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci kısılmış ama farkı hissetmezsin bile, 2 milyon 50 binde anca 150 bin antutu puanı fark ettiriyor.
Screenshot_20250822_131346_Chrome.webp

Son düzenleme:
Geri