Wraith Esports 30 Ağustos İndirimleri

10 yıldır Logitech G103 kullanıyorum, hala canavar gibi çalışıyor. 3-4 sene önce sırf millet mekanik övüyor diye Asusun mekanik bir klavyesini aldım, kötü değildi ama 2 yılda bozuldu gitti.

Mekanik klavye hissiyatını vs. sevip alanlara bir şey demem, ama sırf oyunlarda performansım artsın diye mekanik klavyelere para gömenleri çok pis düdüklüyorlar.

500-600 TL'ye satılan random bir membran klavye ile 5000 TL'ye satılan bilmem ne switch anam babam rgb klavyenin herhangi bir oyunda en ufak yaratması imkansız.
Mekanik klavye aldım x oyunda rankım yükseldi diyen de yalan söyler.
bazı switchlerde oyununa göre fark açabiliyor mesela ayarlanabilir switchler sen tuşa basınç uyguladığın gibi algılayıp tepki verebiliyor ki normal klavyelerde bu senin tuşa tam basman ile oluyor. yani açıkçası monitör hz i gibi bir şey zaten iyi oynuyorsan oynayışına katkı sağlar ama istersen 720 hz monitörün olsun canavar gibi sistemin mouse klavyen olsun kötü oynuyorsan yine bir katkı sağlamaz. sonuç olarak hem zevk hemde yetenek meselesi

10 yıldır Logitech G103 kullanıyorum, hala canavar gibi çalışıyor. 3-4 sene önce sırf millet mekanik övüyor diye Asusun mekanik bir klavyesini aldım, kötü değildi ama 2 yılda bozuldu gitti.

Mekanik klavye hissiyatını vs. sevip alanlara bir şey demem, ama sırf oyunlarda performansım artsın diye mekanik klavyelere para gömenleri çok pis düdüklüyorlar.

500-600 TL'ye satılan random bir membran klavye ile 5000 TL'ye satılan bilmem ne switch anam babam rgb klavyenin herhangi bir oyunda en ufak yaratması imkansız.
Mekanik klavye aldım x oyunda rankım yükseldi diyen de yalan söyler.
Membranda tuşlar kendi içinde sağa sola oynama yapıyor, mekanik klavyeler ms gecikmeler daha az ayrıca içindeki switchleri değiştirerek kişiselleştirilebiliniyor. Mesela oyun için hafif basıldığı anda sayan bir switch.

Benim parolapara iyzico indirimleri falan harcamamıştım zamanında harcayacak ürün bulamamıştım halen devam ediyorlar mı bilen varsa alışveriş yapacağım

kafamda hall effect klavye alma fikri var bütçe belirlemedim fakat bu önerdiklerinizi almaya değer mi yoksa daha iyisini bulabilir miyim biraz üstü biraz altı vs fiyatlara?

Benim parolapara iyzico indirimleri falan harcamamıştım zamanında harcayacak ürün bulamamıştım halen devam ediyorlar mı bilen varsa alışveriş yapacağım
Bu konuda bilgisi olan varmı

Biraz bakındım iyzicoda wraith için şu an indirim yok, parolapara ise 30.09.2026 gibi mi ne en son kullanılıyor parolapara devam yani tek sefer için.
Parolparayı ben bir türlü çözemedim yüzde kaç indirim oluyor totolde

Parolparayı ben bir türlü çözemedim yüzde kaç indirim oluyor totolde
Yaptığın harcamanın yarısını geri alıyorsun %50 indirim var, en fazla 400 TL kazanabiliyosun yani 800 TL'de olsa alışverişin 8000 TL'de olsa en fazla 400tl cashback alacaksın. Ben böyle biliyorum.

( Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ) 30 Ağustos’a özel olarak gelmiş, 1-2 gün sürer muhtemelen. Öyle acayip indirimler yok fakat güzel düşünülmüş aslında. Benim önerilerim aşağıda:

Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne " Conlife "yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler dilerim. :)

Dip not: Kod kullanma zorunluluğu yok benim de değil, ek indirim almak isteyen arkadaşlar kullanabilir.
hocam bu iem kulaklıkların olayı ne değer mi fiyatına?

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
bu mu indirim? rezil gaming gen kadar olamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH