Selamlar, yeni masa arıyorum 2 tane 24" monitörü monitör standı ile kullanıyorum o yüzden masanın kalın olması veya kenarlarının sağlam olması önemli, bütçem yaklaşık 3200tl ama biraz daha üstüne çıkabilirim. Öneride bulunursanız sevinirim.
Ne kadar sağlam bilemem ama ikeada gördüğüm kadarıyla kalınİkea'ya bakabilirsin. 150x75 modelini 2 senedir kullanıyorum memnunum.
![]()
Çalışma Masası Parçası: Çalışma Masası Aksesuar ve Yedek Parça Fiyatları | IKEA
Çalışma masanızı kişiselleştirmek için ihtiyacınız olan her şey IKEA'da! Geniş ürün yelpazesiyle, uygun fiyatlı çalışma masası parçalarını keşfedin.www.ikea.com.tr
150 istemişsiniz pardonNe kadar sağlam bilemem ama ikeada gördüğüm kadarıyla kalın
5 ayak 1250 demiNe kadar sağlam bilemem ama ikeada gördüğüm kadarıyla kalın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
150 istemişsiniz pardon
5 ayak 12505 ayak 1250 demi1 ayak değil
![]()
Ayak plastik degil5 ayak 1250
Gayet iyi5 ayak 1250
Param gelince bundan alıcam gittiğimde çok hoşuma gitmişti bu tablaGayet iyi![]()
Genel olarak sağlam, yaklaşık 50-55 KG var şuan üzerinde.Ne kadar sağlam bilemem ama ikeada gördüğüm kadarıyla kalın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
150 istemişsiniz pardon
Ben 4 ayak kullanıyorum arkadaki duvara dayalı sallantı yaşamadım hiç.o ayaklar sallanmaz mı ya sanki
Hocam eğer iyi çıkarsa banada söyler misin 180x90 yada 180 genişliğinde min 175 170 uzunluk olarakta 75 80 90 aralığında bir masa arıyorum olmadı ikeadan böyle parça parça alıcamParam gelince bundan alıcam gittiğimde çok hoşuma gitmişti bu tabla
Genel olarak sağlam, yaklaşık 50-55 KG var şuan üzerinde.
200x60 daha az sağlamdır.
Ben 4 ayak kullanıyorum arkadaki duvara dayalı sallantı yaşamadım hiç.
Ne zaman alacağım belli degil ama en geç 5 aya alırımHocam eğer iyi çıkarsa banada söyler misin 180x90 yada 180 genişliğinde min 175 170 uzunluk olarakta 75 80 90 aralığında bir masa arıyorum olmadı ikeadan böyle parça parça alıcam
hocam suntalam tabla monitör standını taşır mı? Yaklaşık stand monitörlerle beraber toplam 12 kilogram falan.İkea'ya bakabilirsin. 150x75 modelini 2 senedir kullanıyorum memnunum.
![]()
Çalışma masanızı kişiselleştirmek için ihtiyacınız olan her şey IKEA'da! Geniş ürün yelpazesiyle, uygun fiyatlı çalışma masası parçalarını keşfedin.www.ikea.com.tr
1 sene oldu alalı, monitör kolu takınca tabla içeti doğru çöküyorİkea'ya bakabilirsin. 150x75 modelini 2 senedir kullanıyorum memnunum.
![]()