NLE.
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Beyler öncelikle yaş 15 dalga geçilecek bir şey yok eğer kendinden küçükle dalga geçecek kadar kendine saygısı olmayan bir insansanız lütfen forumu terk edin. Her neyse. Oturduğum binanın hemen solundaki binada iki tane çocuk var. Yaşları 15 falan sanırım. Ehliyetsiz motor kullanıyorlar. Ehliyetsiz motor kullanmaları çok da umrumda değil. Asıl umrumda olan çevreye verdiği rahatsızlık. Bu rahatsızlığın ne olduğundan size bahsetmek istiyorum. Sadece kendi yaşadığımı anlatayım. Bugün market alışverişi yapmaya gönderildim. Eve doğru gelirken bu ucubeler üzerime sürdü. Sonrasında ise hemen kaçtılar. Şimdi ben ne yapayım. Ben bunun babasıyla konuşsam konuşamam birazcık sıkıntılı sorarsanız belki söyleyebilirim. Kendisiyle konuşsam tip bunun gibi(örneklendirme için özür dilerim altın çocuk.)
.
Böyle biriyle muhattap olsanız malum sonu biliyorsunuz zaten.112'ye ihbar etsem sizce mutlu sonla biter mi? Yoksa başka bir şey önerir misiniz?
Böyle biriyle muhattap olsanız malum sonu biliyorsunuz zaten.112'ye ihbar etsem sizce mutlu sonla biter mi? Yoksa başka bir şey önerir misiniz?